Млинці «хвилинка» на пательні
(покроковий рецепт з фото)
І з м'ясом, і з фаршем, печінкою, ікрою або грибами - ці млинці можна приготувати з будь-якою начинкою, і в тому числі з шматочком маслечка буде неймовірно смачно, так що не витрачаємо часу даремно і приступаємо до справи.
Насправді цей рецепт приготування млинців"Mінутка" на пательні - відмінний варіант для тих господинь, які люблять просту домашню кухню. Їх можна робити хоч кожен день, адже вони просто не можуть набриднути. Наприклад, до сніданку можна подати такі млинці з маслом або сметаною, на обід загорнути в них що-небудь смачненьке, а до вечері нафарширувати млинці і запекти їх в духовці під соусом. Загалом, з цим простим рецептом млинців"Mінутка" на сковороді завжди можна придумати що-небудь цікаве, та й до того ж приготування такої страви не займає багато часу.
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Цукор - 30 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 5 грам
- Вода - 600 мілілітрів
Отже, наливаємо в миску воду і розбиваємо в неї яйця, додаємо цукор і сіль.
Гарненько все збиваємо до утворення піни.
Окремо просіюємо борошно і змішуємо її з розпушувачем, поступово всипаємо борошняну суміш в збиті яйця і замішуємо тісто. Коли тісто стане однорідним і в ньому не буде грудочок, додаємо в тісто рослинне масло і ретельно все перемішуємо.
Сковороду дуже добре нагріваємо і змащуємо її олією, наливаємо на сковороду трохи тесту і розподіляємо його по всій поверхні сковороди. Смажимо млинці на середньому вогні до золотистого кольору з двох сторін.
Ну і наостанок змащуємо обсмажені млинці розм'якшеним вершковим маслом і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!