Рулет «хвилинка» на пательні
(покроковий рецепт з фото)
Такий рулетик - це відмінна ідея для вечері в колі сім'ї, він виходить неймовірно смачний і ситний, так чому б нам не приготувати таке чудове блюдо, адже це не займе багато часу.
Коли у мене немає часу на приготування повноцінної вечері або я просто втомилася після роботи і лінуюся возитися на кухні, тоді я роблю для своїх домашніх ось такий рулет"Mінутка" на пательні. Хоч на перший погляд і може здатися, що його приготування займає багато часу, але насправді це не так. Вам потрібно лише замісити тісто, розкачати його і викласти начинку, це займе хвилин 20, весь інший час рулет буде готуватися без вашої участі, а ви можете відпочивати. Так що, коли у вас буде пару хвилин вільного часу, згадайте про цей простий рецепт рулету"Mінутка" на пательні, з ним ви смачно і ситно нагодуйте всю сім'ю.
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Зелень свіжа - 50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для початку подрібнюємо цибулю і змішуємо його з фаршем, додаємо сіль і спеції за смаком, гарненько перемішуємо все.
Тепер змішуємо воду з яйцем і сіллю, додаємо борошно і замішуємо м'яке і еластичне тісто.
Розкачуємо приготоване тісто в тонкий пласт і викладаємо на нього заправлений фарш, рівномірно його розподіляємо.
Звертаємо тісто з начинкою рулетом, щільно з'єднуємо його краю. Змащуємо сковороду рослинною олією і розігріваємо її. Викладаємо на розігріту сковороду рулет і заливаємо сумішшю воду і столової ложки сметани, солимо і заправляємо спеціями за смаком. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо рулет на повільному вогні півгодини.
Поки рулет гаситься, ми змішуємо для соусу залишилася сметану, майонез, подрібнену зелень і часник.
Готовий рулет нарізаємо на шматочки і подаємо з приготовленим соусом. Приємного всім апетиту!