Рецепт Рулет «хвилинка» без випічки фото

Рулет «хвилинка» без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Тунець
Страви без випічки
Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , Десерт
Випічка , Без випічки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Цей відмінний рулет"Mінутка" без випічки відноситься до числа тих страв, з якими приготування більше схожа на відпочинок, ніж на роботу. Тут не потрібно нічого випікати, а рулетик виходить чудовий.

Опис приготування:

Я завжди вважала, що рулетики - це найпростіша і швидка в приготуванні випічка, ну а якщо готувати рулет"Mінутка" без випічки в домашніх умовах за цим рецептом, то ви взагалі витратите всього пару хвилин на це частування. І особисто мені такий рулет за смаком подобається навіть більше, ніж приготований в духовці, а з начинкою ви можете, як завжди, поекспериментувати. У цьому рецепті приготування рулету"Mінутка" без випічки немає ніяких обмежень, адже ви можете створювати тут свої особливі поєднання смаків, додаючи в основу, наприклад ром або амаретто і придумуючи різні наповнювачі. Загалом, експериментуйте і кожен раз готуйте рулет"Mінутка" без випічки в домашніх умовах за новим, тим більше, це не займе у вас багато часу.

  • Печиво галетное несолоне - 100 грам
  • Рідина - 70 мілілітрів (вода або вода + ром)
  • Какао порошок - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Кокосова стружка - 40 грам
рулет
Для початку нам потрібно приготувати основу для рулету, тому ми викладаємо печиво в чашу блендера і подрібнюємо його до стану крихти.
рулет
Потім додаємо до подрібненого печива какао і вливаємо рідину, якщо готуєте для дітей, то можна використовувати звичайну воду, ну а якщо для себе, то додайте до води трохи рому або амеретто, вийти чудово. Отже, перемішуємо всі інгредієнти, в результаті у нас повинно вийти м'яке і еластичне тісто.
рулет
Для крему викладаємо в чашу блендера вершкове масло, кокосову стружку і цукрову пудру. Включаємо блендер і перемішуємо все до однорідного стану.
рулет
Тепер викладаємо тісто на папір для випічки і розгортаємо його в прямокутний пласт.
рулет
Змащуємо основу нашого рулету приготованим кремом.
рулет
Акуратно згортаємо рулет, піднімаючи край паперу для випічки.
рулет
В принципі наш рулет вже зараз готовий до вживання, але якщо дозволяє час, покладіть його на годинку в холодильник. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти