Рецепт Рулет «хвилинка» без випічки фото

Рулет «хвилинка» без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Тунець
Страви без випічки
Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Десерт
Випічка, Без випічки

Цей відмінний рулет"Mінутка" без випічки відноситься до числа тих страв, з якими приготування більше схожа на відпочинок, ніж на роботу. Тут не потрібно нічого випікати, а рулетик виходить чудовий.

Я завжди вважала, що рулетики - це найпростіша і швидка в приготуванні випічка, ну а якщо готувати рулет"Mінутка" без випічки в домашніх умовах за цим рецептом, то ви взагалі витратите всього пару хвилин на це частування. І особисто мені такий рулет за смаком подобається навіть більше, ніж приготований в духовці, а з начинкою ви можете, як завжди, поекспериментувати. У цьому рецепті приготування рулету"Mінутка" без випічки немає ніяких обмежень, адже ви можете створювати тут свої особливі поєднання смаків, додаючи в основу, наприклад ром або амаретто і придумуючи різні наповнювачі. Загалом, експериментуйте і кожен раз готуйте рулет"Mінутка" без випічки в домашніх умовах за новим, тим більше, це не займе у вас багато часу.

  • Печиво галетное несолоне - 100 грам
  • Рідина - 70 мілілітрів (вода або вода + ром)
  • Какао порошок - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Кокосова стружка - 40 грам
рулет
Для початку нам потрібно приготувати основу для рулету, тому ми викладаємо печиво в чашу блендера і подрібнюємо його до стану крихти.
рулет
Потім додаємо до подрібненого печива какао і вливаємо рідину, якщо готуєте для дітей, то можна використовувати звичайну воду, ну а якщо для себе, то додайте до води трохи рому або амеретто, вийти чудово. Отже, перемішуємо всі інгредієнти, в результаті у нас повинно вийти м'яке і еластичне тісто.
рулет
Для крему викладаємо в чашу блендера вершкове масло, кокосову стружку і цукрову пудру. Включаємо блендер і перемішуємо все до однорідного стану.
рулет
Тепер викладаємо тісто на папір для випічки і розгортаємо його в прямокутний пласт.
рулет
Змащуємо основу нашого рулету приготованим кремом.
рулет
Акуратно згортаємо рулет, піднімаючи край паперу для випічки.
рулет
В принципі наш рулет вже зараз готовий до вживання, але якщо дозволяє час, покладіть його на годинку в холодильник. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти