Печиво «хвилинка» без маргарину
(покроковий рецепт з фото)
На приготування такого печива ви витратите не більше півгодини і потім ще довго зможете всією сім'єю насолоджуватися відмінною смачною випічкою, до речі, це печиво можна робити навіть в пісні дні.
Не знаю чому, але саме таке печиво в нашій родині стало найулюбленішим, напевно, через його приємно ненав'язливого смаку, я, наприклад, їдять його з чаєм, а діти умочують в варення або згущене молоко, в результаті всі залишаються задоволені. Ну і якщо вже моя сім'я оцінила смак такого печива по достоїнству, я вирішила поділитися цим простим рецептом печива"Mінутка" без маргарину з усіма, раптом комусь він стане в нагоді. Адже крім його відмінного смаку, готується це печиво за лічені хвилини, а так як в ньому немає ніяких молочних продуктів і яєць, то ви сміливо можете зробити печиво"Mінутка" без маргарину в домашніх умовах не тільки в звичайні дні, але і під час посту.
- Борошно - 3 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки (гашене оцтом)