Рецепт Печиво «хвилинка» без маргарину фото

Печиво «хвилинка» без маргарину
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Рослинна олія , Соняшникова олія
Рецепти без шкоди
Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Полудень
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 30-32
Час приготування: 30 хв.

На приготування такого печива ви витратите не більше півгодини і потім ще довго зможете всією сім'єю насолоджуватися відмінною смачною випічкою, до речі, це печиво можна робити навіть в пісні дні.

Опис приготування:

Не знаю чому, але саме таке печиво в нашій родині стало найулюбленішим, напевно, через його приємно ненав'язливого смаку, я, наприклад, їдять його з чаєм, а діти умочують в варення або згущене молоко, в результаті всі залишаються задоволені. Ну і якщо вже моя сім'я оцінила смак такого печива по достоїнству, я вирішила поділитися цим простим рецептом печива"Mінутка" без маргарину з усіма, раптом комусь він стане в нагоді. Адже крім його відмінного смаку, готується це печиво за лічені хвилини, а так як в ньому немає ніяких молочних продуктів і яєць, то ви сміливо можете зробити печиво"Mінутка" без маргарину в домашніх умовах не тільки в звичайні дні, але і під час посту.

  • Борошно - 3 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки (гашене оцтом)
печиво
Отже, просіюємо борошно в миску і змішуємо її з рослинним маслом, потім додаємо в борошняну суміш соду, гашене оцтом. Насипаємо цукор і сіль, вливаємо воду і замішуємо м'яке, еластичне і однорідне по консистенції тісто. Готове тісто викладаємо на стіл, посипаний борошном, і розгортаємо його в тонкий пласт.
печиво
З цього пласта вирізаємо будь-які фігурки, я віддаю перевагу звичайні кружечки, їх можна зробити навіть склянкою.
печиво
Вистилаємо пергаментним папером і викладаємо на неї кружечки з тіста. Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку, вже через 15 хвилин печиво буде готове.
печиво
Готове печиво можна їсти в такому вигляді, а можна посипати цукровою пудрою або подати його з варенням, смачно буде в будь-якому випадку. Смачного!

Схожі рецепти