Сирне печиво без масла і маргарину
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне сирне печиво - рецепт, який гідно оцінять ласуни. І найкраще, коли це домашнє сирне печиво. Дивіться, як приготувати сирне печиво без масла і маргарину.
Дуже смачне домашнє печиво "сирні вушка" багатьом знайоме з дитинства. Хтось називає таке печиво "лапки" або "конвертики" . Печиво з приємним сирним смаком зовсім нескладна у виконанні. Готується дуже просто і швидко. Улюблене печиво діток, а також всіх дорослих. Це найідеальніший і перевірений рецепт сирного печива. Спробуйте і ви!
- Сир - 150 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яєчний жовток - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Розпушувач - 5 грам
- Цукрова пудра - 1 щіпка
Соєденіте в мисці сир і цукор.
Додайте яєчні жовтки і перемішайте.
Поступово насипайте борошно і розпушувач. Тісто має вийти м'яким, але не повинно липнути до рук.
Розкачайте лист товщиною 1 мм. Формою виріжте кола.
Кожен гурток тесту зігніть навпіл, а потім ще раз навпіл. Виходять складені четвертинки. Випікайте сирне печиво на деку з пергаментом при температурі 180 градусів (12-15 хвилин).