Сирне печиво (простий рецепт без масла)
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі чудовий варіант приготування сирного печива без масла і з мінімумом турбот. Напевно, таке печиво припаде до смаку зайнятим господаркам. Запам'ятовуйте і готуйте!
Це чудове печиво стане відмінним десертом до чаю для дітей і дорослих. Часто сирне печиво обвалюють в цукрі перед випічкою, але мені здається, що присипати його цукровою пудрою перед подачею більш вдала ідея. Крім того, ви можете поєднувати пудру з корицею, наприклад, щоб печиво вийшло більш ароматним.
- Сир - 250 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 200-250 грам (приблизно)
- Жовтки - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка (для подачі)
1
Сир з'єднайте з цукром і перемішайте.
2
Додайте жовтки (білки не знадобляться! ).
3
Введіть розпушувач і невеликими порціями борошно, замісіть тісто. Важливо не переборщити з борошном, щоб не забити смак сиру, але тісто не повинно липнути до рук.
4
Готове тісто тоненько розкачати. Виріжте кружечки склянкою або виїмками для печива.
5
Складіть кружечки навпіл і ще раз навпіл. Виходять ось такі печеньки. Відправте їх на деко, застелене пергаментом. Випікайте близько 15 хвилин при температурі 180 градусів. Приємного чаювання!