Рецепт Сирне печиво (простий рецепт) фото

Сирне печиво (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Вершкове масло
На полуденок, Для дітей, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Сьогодні поділюся з вами секретом, як приготувати сирне печиво (простий рецепт), з яким впораються навіть новачки. Ця страва із сиру я вважаю взірцем швидкої, корисної дієтичної випічки.

Хочете, щоб печиво тануло в роті? Для приготування такого десерту є свої хитрощі. Не скупіться на свіжі продукти, тоді отримаєте домашнє печиво вище всяких похвал. Сир вибирайте високої жирності, сухий, такий, щоб легко кришився. Занадто кислий або вологий сир може вплинути на смак готової випічки. Не бійтеся експериментувати з добавками: цукати, горіхи, сухофрукти перетворять звичайне печиво в вишуканий десерт.

  • Сир - 250 грам
  • Розм'якшене вершкове масло - 16 Ст. Ложок
  • Цедра лимону - 1-2 Ст. Ложок
  • Борошно - 2 1/4 склянки
  • Розпушувач - 1/4 чайних ложки
  • Цукровий пісок - 5 Ст. Ложок
1
Сир за допомогою блендера змішайте сир з цедрою і дрібно нарізаним маслом.
2
В отриману в'язку масу поступово додайте борошно і разрихлтель, замішуючи еластичне тісто, і відкладіть в холодильник на 20-30 хвилин.
3
Розкачайте тісто в пласт товщиною 0, 5 см.
Використовуючи формочки для печива або звичайний стакан, виріжте кружечки тесту.
4
Насипте цукор в плоску тарілку. Занурте одну сторону вашого печива в цукор і акуратно притисніть його, щоб щедро покрити цукром. Складіть його навпіл таким чином, щоб цукор виявився всередині. Занурте одну зі складених сторін вашого печива в цукор і знову складіть його навпіл. Весь цукор повинен виявитися всередині конвертика.
5
Випікайте при температурі 180 ° С протягом 30-35 хвилин або до тих пір, поки краю і верхівки не стануть золотисто-коричневими.

Схожі рецепти