Рецепт Вівсяне печиво (простий рецепт) фото

Вівсяне печиво (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Вівсянка , Крупи , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 15
Час приготування: 30 хв.

Вівсяне печиво з молоком не просто смачне частування, це смак мого дитинства! Я його дуже люблю і часто роблю за рецептом, як приготувати вівсяне печиво (простий рецепт). Воно довго зберігає аромат.

Опис приготування:

Вівсяні пластівці використовуйте звичайні, НЕ миттєвого приготування і не твердих сортів, що вимагають тривалого приготування. Коричневий цукор, звичайно, надає печінкою особливий карамельний присмак, тому намагайтеся його не замінювати. За півгодини у вас повинно вийти близько 20-25 смачних печенюшек.

  • Вершкове масло - 0, 5 склянки (м'яке)
  • Коричневий цукор - 120-130 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 190 грам
  • Вівсяна крупа - 120 грам
  • Ром - 4 Ст. Ложки (або коньяк)
1
Ізюм заздалегідь замочіть в невеликій кількості рому або коньяку. В крайньому випадку - в теплій воді.
2
Розм'якшене вершкове масло збийте міксером з цукром і ванільним цукром.
3
Збийте вінчиком яйце, додайте розпушувач, сіль і корицю. З'єднайте з масляною сумішшю.
4
Борошно просійте, частинами відправте її до рідких інгредієнтів і замісити тісто. Потім додайте родзинки.
5
Вівсяні пластівці додайте в самому кінці, інакше тісто виходить жорстким. Сформуйте невеликі кульки і викладіть їх на пергамент.
6
Випікайте при температурі 180 градусів 9-10 хвилин. Печиво має зарум'яниться з боків, а серединка залишиться блідою.

Схожі рецепти