Вівсяне печиво рецепт класичний по госту
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям вівсяних печенек цей рецепт точно стане в нагоді. Сьогодні я розповім, як приготувати вівсяне печиво за класичним рецептом по госту. Приступаємо до приготування солодощі!
Тепер і вам відомий цей простий, але дуже смачний рецепт печива вівсяного по госту. По бажанню, родзинки годі й молоти, а додати в тісто цілком. Печеньки виходять хрусткими, тануть у роті! Обов'язково спробуйте приготувати їх вдома.
- Ізюм - 20 грам
- Маргарин - 200 грам
- Цукор - 295 грам
- Обкладинка - 8, 5 грами
- Ванілін - 0, 85 грами
- Вівсяна мука - 170 грам
- Вода - 75-120 грам
- Сіль - 5 грам
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Сода - 4 грами
- Патока або варення - 35 грам
1
Ізюм необхідно попередньо замочити в окропі, потім перетворити в пюре в блендері. Додаємо до нього цукор, ваніль і корицю. Добре перемішуємо.
2
Воду кип'ятимо і змішуємо з сіллю, потім охолоджуємо. У тісто додаємо вівсяну муку, воду з сіллю, пшеничне борошно, гашене соду і потоку. Вимішуємо тісто до однорідності.
3
Розкачуємо тісто в пласт середньої товщини, вирізаємо кружечки і перекладаємо на пергамент. Випікаємо при температурі 180-200 градусів протягом 8-15 хвилин.
4
Вівсяне печиво по госту готове, смачного!