Американське Вівсяне Печиво
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати американське вівсяне печиво. Вперше почув про нього зовсім випадково, прочитав десь в інтернеті рецепт. Спробував - і мені дуже сподобалося. Рекомендую!
Печеньки за цим рецептом виходять м'якими і досить ніжними. Для мене цей рецепт печива без випічки (! !! ) став справжнім відкриттям, готую такий десерт швидко по буднях до чаю. Дуже подобається, тому і вам раджу спробувати.
- Геркулес - 2 склянки
- Несолодкий порошок какао - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Склянка
- Білий цукор - 1 Склянка
- Вода - 1 Ст. Ложка
- Ваніль - 1 Чайна ложка
- Цукрова пудра - 1 Склянка
1. Змішайте спочатку тепле вершкове масло з вівсяними пластівцями швидкого приготування, залиште на 5-10 хвилин. Після додайте какао-порошок і цукор.
2. Маса виходить пластична і густа, але липка, надішліть її в морозилку на 20-30 хвилин, щоб легше було ліпити печиво.
3. На тарілочку насипте цукрову пудру, чайною ложкою набирайте масу для формування і обвалюють кульки в пудрі, формуючи круглі або овальні печенюшки.
4. Сфорязикні печенюшки знову відправте в морозилку на 20 хвилин. Готово!