Американське печиво з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Красиве і ароматне печиво з цільними шматочками чорного шоколаду. Випічка подобається і дітям, і дорослим, до того ж, печиво дуже добре виглядає на святковому столі. Побалуйте себе смачненьким!
Приготуємо американське печиво з шоколадом в домашніх умовах. Для тесту збиваємо: олія, цукор, жовтки, яйця і ваніль з борошном. Додаємо шматочки чорного шоколаду, випікаємо печиво в духовці до готовності. Подаємо до столу, попередньо остудивши печиво, з чаєм, кави або йогуртом. Хай щастить!
- Борошно - 3 склянки
- Сода - 3 чайних ложки
- Вершкове масло - 16 Ст. Ложок
- Цукор коричневий - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Яєчні жовтки - 2 штуки
- Екстракт ванілі - 1 Ст. Ложка
- Шоколад чорний шматочками - 2 склянки
У глибокій ємності збиваємо масло з цукром, додаємо жовтки, яйця і ваніль. Збиваємо все до однорідності, в кінці додаємо борошно і соду.
Додаємо шматочки чорного шоколаду, ретельно все перемішуємо.
З тіста формуємо кульки, викладаємо їх на деко, застелений папером для випічки.
Надаємо тесту форму печива, випікаємо його в духовці 20 хвилин, температура - 190 градусів.
Смачного!