Американське печиво
(покроковий рецепт з фото)
Американське печиво - проста випічка, приготована на основі борошна та вершкового масла. "фішкою" і за сумісництвом начинкою американської печива є шоколадна крихта. Спробуйте!
Приготуємо американське печиво в домашніх умовах. Масло збиваємо з цукром і яйцем, додаємо сухі інгредієнти. Замішуємо тісто, в кінці додаємо каву і шоколадні краплі. Чайною ложкою викладаємо на деко (застелене пергаментом) печиво. Випікаємо до готовності в духовці. Хай щастить!
- Масло слівчоное - 125 грам
- Цукор коричневий - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Шоколадні краплі - 1 Склянка
- Розчинна кава - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром і яйцем. Окремо змішуємо сухі інгредієнти (крім кави і шоколаду). З'єднуємо суху і олійно суміш. Вимішуємо тісто, в кінці додавши кави і шоколадні краплі.
Деко застеліть папером для випічки, викладаємо тісто чайною ложкою, формуючи печиво. Випікаємо в духовці 10 хвилин, температура - 180 градусів.
Смачного!