Американське морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний десерт американської кухні. Подивіться, як приготувати американське морозиво. Виходить дуже смачно і ситно. Покрокова інструкція допоможе вам розібратися у всіх тонкощах приготування.
Морозиво - улюблені ласощі дорослих і дітей, переважно їдять його в теплу пору року, проте взимку воно буде не менш смачним. В основі приготування страви - яєчні білки. І напевно, якщо ви захоплюєтеся випічкою, то таких у вас накопичилося чимало. Приступаємо до процесу.
1. Якщо немає окремо білків, беремо яйця і відділяємо білки від жовтків. Трохи охолоджуємо білки, додаємо дрібку солі і починаємо збивати міксером до міцних верхів.
2. Додаємо склянку цукру і продовжуємо збивати в густу піну.
3. У каструлі нагріваємо воду і розводимо в ній желатин, залишаємо на десять хвилин. Відправляємо каструлю на вогонь і розігріваємо, але не доводимо до кипіння.
4. Збиті білки акуратно вводимо в желатин і перемішуємо лопаткою.
5. Перекладаємо білкову масу у формочки і ставимо в холодильник для застигання на кілька годин. Перед подачею морозиво прикрашаємо шоколадною крихтою.
- Білки - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Вода - За смаком
- Сіль - За смаком
- Шоколад - За смаком
1. Якщо немає окремо білків, беремо яйця і відділяємо білки від жовтків. Трохи охолоджуємо білки, додаємо дрібку солі і починаємо збивати міксером до міцних верхів.
2. Додаємо склянку цукру і продовжуємо збивати в густу піну.
3. У каструлі нагріваємо воду і розводимо в ній желатин, залишаємо на десять хвилин. Відправляємо каструлю на вогонь і розігріваємо, але не доводимо до кипіння.
4. Збиті білки акуратно вводимо в желатин і перемішуємо лопаткою.
5. Перекладаємо білкову масу у формочки і ставимо в холодильник для застигання на кілька годин. Перед подачею морозиво прикрашаємо шоколадною крихтою.