Рецепт Американське морозиво фото

Американське морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Яйця, Шоколад
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Морозиво

Відмінний десерт американської кухні. Подивіться, як приготувати американське морозиво. Виходить дуже смачно і ситно. Покрокова інструкція допоможе вам розібратися у всіх тонкощах приготування.

Морозиво - улюблені ласощі дорослих і дітей, переважно їдять його в теплу пору року, проте взимку воно буде не менш смачним. В основі приготування страви - яєчні білки. І напевно, якщо ви захоплюєтеся випічкою, то таких у вас накопичилося чимало. Приступаємо до процесу.

1. Якщо немає окремо білків, беремо яйця і відділяємо білки від жовтків. Трохи охолоджуємо білки, додаємо дрібку солі і починаємо збивати міксером до міцних верхів.

2. Додаємо склянку цукру і продовжуємо збивати в густу піну.

3. У каструлі нагріваємо воду і розводимо в ній желатин, залишаємо на десять хвилин. Відправляємо каструлю на вогонь і розігріваємо, але не доводимо до кипіння.

4. Збиті білки акуратно вводимо в желатин і перемішуємо лопаткою.

5. Перекладаємо білкову масу у формочки і ставимо в холодильник для застигання на кілька годин. Перед подачею морозиво прикрашаємо шоколадною крихтою.


  • Білки - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
  • Вода - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Шоколад - За смаком
Морозиво - улюблені ласощі дорослих і дітей, переважно їдять його в теплу пору року, проте взимку воно буде не менш смачним. В основі приготування страви - яєчні білки. І напевно, якщо ви захоплюєтеся випічкою, то таких у вас накопичилося чимало. Приступаємо до процесу.

1. Якщо немає окремо білків, беремо яйця і відділяємо білки від жовтків. Трохи охолоджуємо білки, додаємо дрібку солі і починаємо збивати міксером до міцних верхів.

2. Додаємо склянку цукру і продовжуємо збивати в густу піну.

3. У каструлі нагріваємо воду і розводимо в ній желатин, залишаємо на десять хвилин. Відправляємо каструлю на вогонь і розігріваємо, але не доводимо до кипіння.

4. Збиті білки акуратно вводимо в желатин і перемішуємо лопаткою.

5. Перекладаємо білкову масу у формочки і ставимо в холодильник для застигання на кілька годин. Перед подачею морозиво прикрашаємо шоколадною крихтою.

Схожі рецепти