Рецепт Морозиво «американське» фото

Морозиво «американське»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Яйця , Желатин
ПП рецепти , Без глютену
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Часто при приготуванні деяких страв, ми використовуємо тільки жовтки. А що ж робити з білками? звичайно, найлегший варіант - безе. Але, давайте приготуємо незвичайний десерт - "Американське" морозиво

Опис приготування:

У деяких кулінарних рецептах ми використовуємо тільки жовтки. А що ж робити з білками? Рецептів страв з білків існує велика кількість. Але я хочу запропонувати вам приготувати одне з найпростіших блюд - Десерт "Amerikanskoe" морозиво. Приготувати такі ласощі можна в будь-який час року, тим більше, що готується воно дуже легко і просто. Ніжний, легкий і дуже смачний десерт сподобається не тільки дітям. Ну, а як приготувати морозиво"Американське" читайте в рецепті.

  • Білок - 8 штук
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Желатин - 2 Ст. Ложки( якщо якщо)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Шоколад - 100 грам (для прикраси)
морозиво
1. Відокремлюємо жовтки від білків або дістаємо ті білки, які залишилися.
морозиво
2. Додаємо до білків щіпку солі і збиваємо в міцну піну.
морозиво
3. Далі додаємо до збитих білками цукор і знову збиваємо.
морозиво
4. Желатин або, якщо( порошковий) необхідно замочити в гарячій воді. Потім розмішати і дати настоятися 10-15 хвилин. Потім його необхідно розігріти, але не кип'ятити.
морозиво
5. У білковий крем додаємо гарячий желатиновий розчин і швидко збиваємо міксером або віночком.
морозиво
6. Потім розкладаємо білкову масу у формочки і відправляємо їх в холодильник на пару годин.
морозиво
7. Готове"американське" морозиво прикрашаємо тертим шоколадом, печивом, варенням або горіхами.

Схожі рецепти