Морозиво «американське»
(покроковий рецепт з фото)
Часто при приготуванні деяких страв, ми використовуємо тільки жовтки. А що ж робити з білками? звичайно, найлегший варіант - безе. Але, давайте приготуємо незвичайний десерт - "американське" морозиво
У деяких кулінарних рецептах ми використовуємо тільки жовтки. А що ж робити з білками? Рецептів страв з білків існує велика кількість. Але я хочу запропонувати вам приготувати одне з найпростіших блюд - Десерт"Amerikanskoe" морозиво. Приготувати такі ласощі можна в будь-який час року, тим більше, що готується воно дуже легко і просто. Ніжний, легкий і дуже смачний десерт сподобається не тільки дітям. Ну, а як приготувати морозиво "американське" читайте в рецепті.
- Білок - 8 штук
- Цукор - 1, 5 склянки
- Желатин - 2 Ст. Ложки( якщо якщо)
- Сіль - 1 щіпка
- Шоколад - 100 грам (для прикраси)
1. Відокремлюємо жовтки від білків або дістаємо ті білки, які залишилися.
2. Додаємо до білків щіпку солі і збиваємо в міцну піну.
3. Далі додаємо до збитих білками цукор і знову збиваємо.
4. Желатин або, якщо( порошковий) необхідно замочити в гарячій воді. Потім розмішати і дати настоятися 10-15 хвилин. Потім його необхідно розігріти, але не кип'ятити.
5. У білковий крем додаємо гарячий желатиновий розчин і швидко збиваємо міксером або віночком.
6. Потім розкладаємо білкову масу у формочки і відправляємо їх в холодильник на пару годин.
7. Готове "американське" морозиво прикрашаємо тертим шоколадом, печивом, варенням або горіхами.