Американське печиво з шматочками шоколаду
(покроковий рецепт з фото)
Ніхто не зможе залишитися байдужим до цієї смачної випічки. Рецепт, як приготувати американське печиво з шоколадом, неймовірно простий! З ним впорається не тільки недосвідчений кулінар, але і дитина.
Між приготуванням декількох партій печива тісто потрібно тримати в холодильнику. А ще краще скачати з тіста 2 ковбаски, трохи заморозити і нарізати рівні, однакові печеньки. Заморожене тісто може зберігатися до трьох місяців. Коричневий цукор можна замінити білим, але тоді додайте ложку просіяного какао в тісто.
- Вершкове масло - 150 грам
- Коричневий цукор - 125 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Екстракт ванілі - 2 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 300 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Шоколадні краплі - 300-350 грам
1
Розтопити вершкове масло і дайте йому охолонути. Потім додайте цукор, пудру і збийте все віночком.
2
Додайте ваніль, одне охолоджене яйце і охолоджений жовток. Збивайте масу міксером, поки вона не посвітлішає і не стане пишною.
3
Просійте борошно і додайте її в вершкову суміш, акуратно перемішайте. Потім погасіть соду і відправте її в тісто.
4
Висипати в готове тісто шоколадні краплі і рівномірно розподіліть їх.
5
За допомогою ложки викладіть на пергамент майбутнє печиво. Випікайте його в духовці, розігрітій до 170 градусів, протягом 15-17 хвилин. Краї печива повинні стати золотистими і підсмажений.