Рецепт Американське печиво з шматочками шоколаду фото

Американське печиво з шматочками шоколаду
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Шоколад , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Ніхто не зможе залишитися байдужим до цієї смачної випічки. Рецепт, як приготувати американське печиво з шоколадом, неймовірно простий! З ним впорається не тільки недосвідчений кулінар, але і дитина.

Опис приготування:

Між приготуванням декількох партій печива тісто потрібно тримати в холодильнику. А ще краще скачати з тіста 2 ковбаски, трохи заморозити і нарізати рівні, однакові печеньки. Заморожене тісто може зберігатися до трьох місяців. Коричневий цукор можна замінити білим, але тоді додайте ложку просіяного какао в тісто.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Коричневий цукор - 125 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Екстракт ванілі - 2 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 300 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Шоколадні краплі - 300-350 грам
1
Розтопити вершкове масло і дайте йому охолонути. Потім додайте цукор, пудру і збийте все віночком.
2
Додайте ваніль, одне охолоджене яйце і охолоджений жовток. Збивайте масу міксером, поки вона не посвітлішає і не стане пишною.
3
Просійте борошно і додайте її в вершкову суміш, акуратно перемішайте. Потім погасіть соду і відправте її в тісто.
4
Висипати в готове тісто шоколадні краплі і рівномірно розподіліть їх.
5
За допомогою ложки викладіть на пергамент майбутнє печиво. Випікайте його в духовці, розігрітій до 170 градусів, протягом 15-17 хвилин. Краї печива повинні стати золотистими і підсмажений.

Схожі рецепти