Рецепт Американське печиво з шматочками шоколаду фото

Американське печиво з шматочками шоколаду
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Шоколад, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Ніхто не зможе залишитися байдужим до цієї смачної випічки. Рецепт, як приготувати американське печиво з шоколадом, неймовірно простий! З ним впорається не тільки недосвідчений кулінар, але і дитина.

Між приготуванням декількох партій печива тісто потрібно тримати в холодильнику. А ще краще скачати з тіста 2 ковбаски, трохи заморозити і нарізати рівні, однакові печеньки. Заморожене тісто може зберігатися до трьох місяців. Коричневий цукор можна замінити білим, але тоді додайте ложку просіяного какао в тісто.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Коричневий цукор - 125 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Екстракт ванілі - 2 чайних ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 300 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Шоколадні краплі - 300-350 грам
1
Розтопити вершкове масло і дайте йому охолонути. Потім додайте цукор, пудру і збийте все віночком.
2
Додайте ваніль, одне охолоджене яйце і охолоджений жовток. Збивайте масу міксером, поки вона не посвітлішає і не стане пишною.
3
Просійте борошно і додайте її в вершкову суміш, акуратно перемішайте. Потім погасіть соду і відправте її в тісто.
4
Висипати в готове тісто шоколадні краплі і рівномірно розподіліть їх.
5
За допомогою ложки викладіть на пергамент майбутнє печиво. Випікайте його в духовці, розігрітій до 170 градусів, протягом 15-17 хвилин. Краї печива повинні стати золотистими і підсмажений.

Схожі рецепти