Шоколадне печиво з шматочками шоколаду
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ласун і любите шоколад в будь-якому вигляді, цей рецепт саме для вас. Дуже смачні, дуже шоколадні печива, та ще й з маленькими шматочками шоколаду всередині - це насолода для ласунів!
Смачне шоколадне ласощі для ласунів готується не так вже й складно. Переконайтеся в цьому самі, адже в цьому простому рецепті приготування шоколадного печива з шматочками шоколаду докладно описані і показані на фото всі етапи. З процесом впорається навіть початківець кулінар. Найголовніше - використовуйте правильний шоколад.
- Борошно пшеничне - 350 грам
- Вершкове масло - 185 грам
- Шоколад - 100 грам (крапельки, кружечки або шоколадна плитка)
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
Викладаємо в миску м'яке вершкове масло, додаємо до нього цукор і пудру.
І збиваємо все приблизно 4-5 хвилин.
Додаємо яйце, збиваємо ще хвилинку.
І отримуємо в підсумку ось таку пишну масу.
Поставки какао і пристрасті, змішану з содою. Перемішуємо до однорідності.
У тісто додаємо або ось такі кружечки шоколаду, або посічену на невеликі шматочки шоколадну плитку. Добре вимішуємо.
Деко злегка присипаємо борошном або застилає пергаментом. Формуємо круглі печива, а потім випікаємо їх при температурі в 180 градусів (до готовності).