Рецепт Домашнє шоколадне печиво з шматочками шоколаду фото

Домашнє шоколадне печиво з шматочками шоколаду
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Шоколад, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Печиво

Хто не любить шоколадне печиво? А пробували додати до нього кілька видів шоколаду? Якщо ще немає, тоді рекомендую рецепт, як приготувати домашнє шоколадне печиво з шматочками шоколаду.

Можете використовувати шматочки шоколаду, розламавши плитку, або вже готові шоколадні чіпси. Додайте кілька видів: білий, молочний, чорний або тільки один вид. Печиво краще їсти після охолодження. Його можна зберігати кілька днів, але ви з'їсте його в перший же, запевняю!

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Какао - 1/4 склянки
  • Цукор білий - 0, 5 склянки
  • Коричневий цукор - 0, 5 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Чорний шоколад - 0, 5 склянки
  • Молочний шоколад - 0, 5 склянки
домашнє шоколадне печиво з шматочками шоколаду - фото крок 1
1. Наріжте вершкове масло шматочками, викладіть його в миску і розтопіть в мікрохвильовій печі.
домашнє шоколадне печиво з шматочками шоколаду - фото крок 2
2. Додайте до масла какао, обидва види цукру, сіль, соду, ванільний екстракт.
домашнє шоколадне печиво з шматочками шоколаду - фото крок 3
3. Гарненько перемішайте, потім введіть яйце і знову розмішайте.
домашнє шоколадне печиво з шматочками шоколаду - фото крок 4
4. Додайте просіяне заздалегідь борошно і перемішайте тісто.
домашнє шоколадне печиво з шматочками шоколаду - фото крок 5
5. Викладіть обидва види нарізаного крупно шоколаду або шоколадних чіпсів, перемішайте.
домашнє шоколадне печиво з шматочками шоколаду - фото крок 6
6. Руками або ложкою сформуйте печиво невеликої форми і викладіть на деко.
домашнє шоколадне печиво з шматочками шоколаду - фото крок 7
7. Випікайте печиво при 180 градусах близько 8-10 хвилин. Подавайте після охолодження.

Схожі рецепти