Пісочне печиво (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 35 хв.
Пісочне тісто вважається одним з найлегших у створенні. Його не треба довго замішувати і наполягати, іноді лише потримати в морозилці. З такої заготовки роблять різну випічку. Ось одна з них!
Опис приготування:
Розповім вам про те, як приготувати пісочне печиво. Простий рецепт часто буде корисний вам, коли ви захочете чогось солоденького до чаю. Ця випічка є варіативної. У складі доступні інгредієнти, до яких можна додати родзинки, какао, горіхи або варення (зверху на вироби).
- Вершкове масло - 450 грам
- Борошно пшеничне - 3 склянки
- Борошно рисове - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Сіль - 1 щіпка
Заздалегідь розігрійте духовку до 200 градусів. Деко змастіть маслом.
У глибоку миску просійте всю муку. Додайте до неї масло, нарізане кубиками, пудру і сіль.
Замішайте пісочне тісто, підсипаючи борошно при необхідності.
Потім розкачати тісто товщиною в 7 мм.
Виріжте формочкою вироби з пласта. Викладіть їх на деко.
Запікайте печиво протягом 15 хвилин. Подавайте випічку остигнула. Приємного чаювання!