Пісочне печиво «зірочки» (покроковий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати пісочне печиво у формочках. Геть магазинну випічку! Рецепт дуже простий, але він сподобається кожній господині. Приступаємо до приготування.
Таке печиво сподобається і дорослим, і дітям. Воно відмінно підходить до чаю і кави. Ніжне, ароматне печиво з шоколадним кремом - це саме те, що потрібно в будь-який осінній, похмурий день. Рекомендую кожній господині випробувати рецепт
- Борошно пшеничне - 130 грам
- Вершкове масло - 113 грам
- Цукрова пудра - 30 грам
- Шоколадні дропси - 80 грам
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
Приготування починаємо з того, що збиваємо вершкове масло до однорідного стану міксером
Додаємо цукрову пудру і продовжуємо збивати все разом протягом 5-ти хвилин.
Тепер додаємо борошно і замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і відправляємо в холодильник на 2 годину.
Розкачуємо тісто в пласт, формочками вирізаємо печиво і перекладаємо їх на деко, застелене пергаментом, охолоджуємо протягом 15 хвилин.
Випікаємо печиво протягом 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Шоколадні дропси поміщаємо в мікрохвильовку на 40 секунд.
Готові печива охолоджуємо, промазуємо шоколадом і накриваємо другою печивом. Готово, смачного!