Рецепт Пісочне печиво «зірочки» (покроковий рецепт) фото

Пісочне печиво «зірочки» (покроковий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
На полуденок , Для дітей
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати пісочне печиво у формочках. Геть магазинну випічку! Рецепт дуже простий, але він сподобається кожній господині. Приступаємо до приготування.

Опис приготування:

Таке печиво сподобається і дорослим, і дітям. Воно відмінно підходить до чаю і кави. Ніжне, ароматне печиво з шоколадним кремом - це саме те, що потрібно в будь-який осінній, похмурий день. Рекомендую кожній господині випробувати рецепт

  • Борошно пшеничне - 130 грам
  • Вершкове масло - 113 грам
  • Цукрова пудра - 30 грам
  • Шоколадні дропси - 80 грам
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
пісочне печиво
Приготування починаємо з того, що збиваємо вершкове масло до однорідного стану міксером
пісочне печиво
Додаємо цукрову пудру і продовжуємо збивати все разом протягом 5-ти хвилин.
пісочне печиво
Тепер додаємо борошно і замішуємо тісто. Загортаємо його в плівку і відправляємо в холодильник на 2 годину.
пісочне печиво
Розкачуємо тісто в пласт, формочками вирізаємо печиво і перекладаємо їх на деко, застелене пергаментом, охолоджуємо протягом 15 хвилин.
пісочне печиво
Випікаємо печиво протягом 10 хвилин при температурі 180 градусів.
пісочне печиво
Шоколадні дропси поміщаємо в мікрохвильовку на 40 секунд.
пісочне печиво
Готові печива охолоджуємо, промазуємо шоколадом і накриваємо другою печивом. Готово, смачного!

Схожі рецепти