Салат «Цезар» з куркою (покроковий)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо одне з ваших улюблених страв в ресторані - цей салат, то обов'язково варто спробувати повторити його на власній кухні. Складно? Зовсім немає! Результатом ви точно залишитеся задоволені, обіцяю:)
Хочу запропонувати вам на замітку цікавий, не зовсім класичний варіант, як приготувати салат "цезар" з куркою (покроковий). Якщо робити блюдо будинку, чому б не урізноманітнити його чуточкой свіжих овочів, згодні? Що стосується заправки, то тут можуть бути варіації: починаючи від традиційної з жовтком і анчоусів і закінчуючи майонезной або купленої в магазині. Вибирайте ту, що вам більше до душі.
- Салат "романо" - 1 штука
- Пармезан - 50 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Бекон - 4 скибочки
- Огірок - 1/2 штуки
- Помідори черрі - 4 штуки
- Морква - 1/4 штуки
- Домашні сухарики - За смаком
- Заправка для Цезаря - За смаком
1
Насамперед вимийте і приготуйте куряче філе. Його можна відварити в підсоленій воді або запекти в духовці.
2
А тим часом можна зайнятися сухариками. Наріжте хліб довільними шматочками. Розтопіть трохи вершкового масла і викладіть в нього хліб. Підсолити за смаком, додайте мелений часник, ароматні трави і все перемішайте. Викладіть на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 10-12. В процесі помішуйте, щоб вони рівномірно зарум'янюється.
3
Моркву очистіть і наріжте тонкими брусочками або натріть на тертці. Помідори наріжте четвертинками, огірочки - тонкими скибочками.
4
Подрібніть листя салату і викладіть в глибоку миску.
5
Бекон наріжте невеликими скибочками, викладіть на сковороду і обсмажте до рум'яності.
6
Пармезан натрію.
7
Готове філе остудіть і наріжте шматочками.
8
Усе, можна збирати салат. До листю викладіть курочку, овочі, бекон. Додайте половину тертого сиру і заправку, акуратно перемішайте.
9
Розкладіть салат на тарілки для подачі, доповніть сухариками і присипте сиром.
Смачного!
Смачного!