Рецепт Торт «тірамісу» (покроковий рецепт) фото

Торт «тірамісу» (покроковий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир, Маскарпоне
Страви без випічки
На святковий стіл
Солодке, Десерти, Тірамісу

Давно мрієте порадувати рідних приготовленим в домашніх умовах "тірамісу"? За допомогою цього рецепта ви дізнаєтеся кілька секретів, які зроблять ваш десерт ніжніше і смачніше покупного.

Технологія приготування "тірамісу" досить проста, особливо якщо ви використовуєте покупне печиво. Савоярді характерно своєї сухої і повітряної структурою, тому врахуйте, що занурювати печиво в міцну каву потрібно швидким рухом. Крем - поєднання збитих з цукровою пудрою білків і жовтків, завдяки чому він виходить дуже повітряним, але добре тримає форму. Торт найкраще подавати на наступний день після приготування, тоді він найсмачніше. Подивіться, як приготувати торт "тірамісу" (покроковий рецепт).

  • Кава міцний - 250 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Вершковий сир - 500 грам (або "маскарпоне ")
  • Лікер "байліс" - 100 мілілітрів
  • Яйце - 4 штуки
  • Печиво "савоярді" - 36 штук
тістечка
2. Збийте холодні білки, поступово збиваючи цукрову пудру і збільшуючи швидкості збивання. Збиті жовтки додайте до білків і злегка перемішайте лопаткою.
тістечка
4. Знову викладіть печиво і крем. Повторіть, поки у вас будуть інгредієнти. Накрийте торт кришкою і відправте в холодильник на 6 годин. Перед подачею посипте десерт какао. Смачного!

Схожі рецепти