Рецепт Яблучні оладки «зірочки» фото

Яблучні оладки «зірочки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Фрукти , Яблука
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Оладки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Дуже красиві і смачні млинці з яблуком! Якщо у вас немає вирубки"зірочка" , не турбуйтеся, можна використовувати будь-яку іншу або просто вирізати отвір ножем.

Опис приготування:

Для цього рецепта замість вершків можна використовувати сколотини, кляр повинен бути в міру густим, не розпливаються сильно на сковороді, але і прожарітся за короткий час. За бажанням можна додати будь-які спеції або ароматизатори.

  • Яблуко велике - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце велике - 1 штука
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Масло rafinirovannoe - За смаком (для смаження)
яблучні оладки
Підготуйте продукти, вимийте яблука. Приступимо!
яблучні оладки
Змішайте борошно з розпушувачем, сіллю.
яблучні оладки
Влийте вершки або сколотини.
яблучні оладки
Додайте сире яйце. Змішайте масу до однорідності.
яблучні оладки
Щоб кляр вийшов без грудочок, використовуйте віночок. Гарненько збийте їм тісто.
яблучні оладки
Поріжте яблука кружечками товщиною приблизно 5-6 мм. Вирубкою для печива"зірочка" зробіть в центрі кожного кружечка отвір.
яблучні оладки
Занурюйте кожне колечко яблука в кляр, зайве тісто струсіть.
яблучні оладки
Розігрійте невелику кількість масла на сковороді, обсмажуйте оладки з двох сторін до красивої рум'яної скоринки.
яблучні оладки
Гарячі оладки зніміть з вогню, подайте з улюбленими сиропами або медом. Приємного!

Схожі рецепти