Яблучні оладки «зірочки»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже красиві і смачні млинці з яблуком! Якщо у вас немає вирубки "зірочка", не турбуйтеся, можна використовувати будь-яку іншу або просто вирізати отвір ножем.
Для цього рецепта замість вершків можна використовувати сколотини, кляр повинен бути в міру густим, не розпливаються сильно на сковороді, але і прожарітся за короткий час. За бажанням можна додати будь-які спеції або ароматизатори.
- Яблуко велике - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце велике - 1 штука
- Вершки - 150 мілілітрів
- Масло rafinirovannoe - За смаком (для смаження)
Підготуйте продукти, вимийте яблука. Приступимо!
Змішайте борошно з розпушувачем, сіллю.
Влийте вершки або сколотини.
Додайте сире яйце. Змішайте масу до однорідності.
Щоб кляр вийшов без грудочок, використовуйте віночок. Гарненько збийте їм тісто.
Поріжте яблука кружечками товщиною приблизно 5-6 мм. Вирубкою для печива "зірочка" зробіть в центрі кожного кружечка отвір.
Занурюйте кожне колечко яблука в кляр, зайве тісто струсіть.
Розігрійте невелику кількість масла на сковороді, обсмажуйте оладки з двох сторін до красивої рум'яної скоринки.
Гарячі оладки зніміть з вогню, подайте з улюбленими сиропами або медом. Приємного!