Вівсяно-яблучні оладки
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, я вже так багато знаю видів оладок, що мене складно здивувати їх новим складом. Чи мені здається, що я знаю всі подібні рецепти. Але і тут трапляються винятки.
На цей раз я дізналася про те, як приготувати вівсяно-яблучні оладки. Вони підходять як для дієтичного харчування, так і для дитячого. Випічка на вівсяних пластівцях завжди дарує нам тільки корисне, адже робиться вона без борошна, а значить не буде глютену. Дитині таке з'їсти точно буде не шкідливо. Ця страва - відмінне рішення на сніданок.
- Яйце - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Вівсяні пластівці - 1, 5 склянки
- Кисле молоко - 1 Склянка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Для початку перемолоти блендером один стакан вівсяних пластівців в борошно.
Яблуко помийте і натріть на крупній тертці. Додайте до нього цукор.
Тепер в цю суміш вбийте яйце і додайте вівсяні пластівці. Перемішайте і влийте 3 ст. Ложки молока. Залиште на 5 хвилин.
Далі додайте молоко, що залишилося, вівсяну муку, сіль, соду. Добре перемішайте.
Смажте оладки з двох боків на олії до готовності. Приємного чаювання!