Вівсяно-сирне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Випічка може бути не тільки калорійною і смачною, але і корисною. Приклад тому запропонований варіант, як зробити вівсяно-сирне печиво з родзинками, горішками і медом.
І дорослим, і малюкам напевно припаде до смаку це ніжне, дуже апетитне і неймовірно смачне вівсяно-сирне печиво в домашніх умовах. Перед подачею його можна присипати цукровою пудрою, а також полити улюбленим топінгом, наприклад. У тісто ви можете також використовувати не тільки родзинки або цукати, але і яблучко чи банан. Експериментуйте і ви знайдете ваш ідеальний рецепт цього дивовижного печива.
- Сир - 100 грам
- Вівсянка - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Ізюм - 2-3 Ст. Ложок
- Горіхи - 1-2 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 Чайна ложка
1. Ось такий набір інгредієнтів вам буде необхідний, щоб повторити цей вельми простий рецепт вівсяно-сирного печива на вашій кухні.
2. Насамперед включіть її і розігрійте її до 180 градусів. Невеликою кількістю гарячої води залийте пластівці, щоб вони стали м'якшими. При бажанні можна використовувати кефір, наприклад.
3. Сир бажано протерти через сито, щоб не було в тесті грудочок.
4. Викладіть його в глибоку миску. Додайте яйце, мідь, рослинна олія.
5. Перемішайте все до однорідності. Додайте розпушувач, а для аромату - ванілін. Також ви можете використовувати в рецепт приготування вівсяно-сирного печива цедру цитрусових або корицю, наприклад.
6. Додайте в мисочку пластівці.
7. Ретельно перемішайте, щоб маса стала однорідною.
8. В кінці додайте горішки, родзинки або будь-які інші добавки, які вам до смаку. Залиште тісто хвилин на 7-10.
9. Підготуйте лист, застелите його пергаментом, змастивши попередньо маслом. Викладайте ложкою невелику кількість тіста так, щоб вийшли печеньки. Надішліть деко в духовку і випікайте вівсяно-сирне печиво в домашніх умовах хвилин 15 до румяности.