Вівсяно-гарбузове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Одна з найцікавіших варіацій вівсяного печива, в яке кладуть гарбузове пюре. Завдяки цьому печиво буде ароматним, з приємним оку кольором. Розповім, як приготувати вівсяно-гарбузове печиво.
Печиво виходить м'яке. До нього можете додати не тільки гарбузове пюре, а також горіхи, сушені ягоди, сухофрукти, цукати. Печиво подавайте після охолодження. Якщо гарбузове пюре у вас покупне і солодке, то регулюйте солодкість готового печива.
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Гарбузове пюре - 0, 5 склянки
- Коричневий цукор - 1/3 склянки
- Білий цукор - 1/3 склянки
- Яйце - 1 штука
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Овес - 1, 5 склянки
- Sushenaya Cranberries - 1/3 склянки
1. У середній мисці змішайте борошно, соду, розпушувач, корицю і сіль за смаком.
2. У великій мисці змішайте за допомогою міксера на низькій швидкості вершкове масло кімнатної температури, гарбуз, коричневий і білий цукор.
3. Додайте яйце і екстракт ванілі, ретельно змішайте.
4. Всипте суміш борошна і ретельно перемішайте до отримання однорідного тіста.
5. Додайте в миску журавлину і овес, перемішайте.
6. Викладіть отримане тісто за допомогою ложки на застелений пергаментним папером деко.
7. Після того як викладіть, трохи натисніть на тісто ложкою, щоб зробити печиво більш плоским.
8. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку і випікайте протягом 16-18 хвилин.
9. Готове печиво остудіть і подавайте до столу. Приємного чаювання!