Рецепт Вівсяно-гарбузове печиво фото

Вівсяно-гарбузове печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Вівсянка , Крупи
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 15
Час приготування: 35 хв.

Одна з найцікавіших варіацій вівсяного печива, в яке кладуть гарбузове пюре. Завдяки цьому печиво буде ароматним, з приємним оку кольором. Розповім, як приготувати вівсяно-гарбузове печиво.

Опис приготування:

Печиво виходить м'яке. До нього можете додати не тільки гарбузове пюре, а також горіхи, сушені ягоди, сухофрукти, цукати. Печиво подавайте після охолодження. Якщо гарбузове пюре у вас покупне і солодке, то регулюйте солодкість готового печива.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Гарбузове пюре - 0, 5 склянки
  • Коричневий цукор - 1/3 склянки
  • Білий цукор - 1/3 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Овес - 1, 5 склянки
  • Sushenaya Cranberries - 1/3 склянки
вівсяно-гарбузове печиво - фото крок 1
1. У середній мисці змішайте борошно, соду, розпушувач, корицю і сіль за смаком.
вівсяно-гарбузове печиво - фото крок 2
2. У великій мисці змішайте за допомогою міксера на низькій швидкості вершкове масло кімнатної температури, гарбуз, коричневий і білий цукор.
вівсяно-гарбузове печиво - фото крок 3
3. Додайте яйце і екстракт ванілі, ретельно змішайте.
вівсяно-гарбузове печиво - фото крок 4
4. Всипте суміш борошна і ретельно перемішайте до отримання однорідного тіста.
вівсяно-гарбузове печиво - фото крок 5
5. Додайте в миску журавлину і овес, перемішайте.
вівсяно-гарбузове печиво - фото крок 6
6. Викладіть отримане тісто за допомогою ложки на застелений пергаментним папером деко.
вівсяно-гарбузове печиво - фото крок 7
7. Після того як викладіть, трохи натисніть на тісто ложкою, щоб зробити печиво більш плоским.
вівсяно-гарбузове печиво - фото крок 8
8. Поставте деко в заздалегідь розігріту до 175 градусів духовку і випікайте протягом 16-18 хвилин.
вівсяно-гарбузове печиво - фото крок 9
9. Готове печиво остудіть і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти