Рецепт Морквяно-яблучні оладки фото

Морквяно-яблучні оладки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Фрукти, Яблука, Морква
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Оладки

Дивно смачні і корисні морквяно-яблучні оладки з ароматом кориці і ванілі ідеальні для сніданку. Оладки виходять ніжними і легкими, навіть найменші прівереди не відмовляться від них.

Морквяно-яблучні оладки - ідеальний сніданок не тільки для дітей, але і для дорослих. Солодкі, повітряні, з "річним" смаком, з ароматом кориці і ванілі…готуються вони легко і швидко. Вони набагато корисніше і смачніше звичайних оладок, та й рецепт приготування морквяно-яблучних оладок дуже простий. Ви легко приготуєте їх на сніданок або на полуденок.

  • Яблуко - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Ізюм - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Заголовок Бондюель - 1 Ст. Ложка
  • Пластівці вівсяні "геркулес" - 3 Ст. Ложки
  • Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 2 грами
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
морквяно-яблучні оладки - фото крок 1
Яблука чистимо від шкірки і насіння, морквину чистимо від шкірки, а пластівці необхідно залити кефіром. Ізюм ретельно промиємо теплою водою.
морквяно-яблучні оладки - фото крок 2
У невеликому посуді збиваємо яйце з цукром, додаємо туди ванілін, корицю, розпушувач і геркулес. Добре перемішуємо.
морквяно-яблучні оладки - фото крок 3
Яблука трьом на крупній тертці, а морквину - на дрібній. Додаємо їх разом з родзинками до яєчної суміші і геркулесу.
морквяно-яблучні оладки - фото крок 4
Тепер додаємо борошно (пшеничну і кукурудзяну) і добре перемішуємо.
морквяно-яблучні оладки - фото крок 5
Тісто викладаємо столовою ложкою на розпечену сковороду з рослинним маслом, смажимо оладки з обох сторін до рум'яної.
морквяно-яблучні оладки - фото крок 6
Готові оладки можна подавати зі сметаною, медом або варенням.

Схожі рецепти