Морквяно-яблучні оладки
(покроковий рецепт з фото)
Дивно смачні і корисні морквяно-яблучні оладки з ароматом кориці і ванілі ідеальні для сніданку. Оладки виходять ніжними і легкими, навіть найменші прівереди не відмовляться від них.
Морквяно-яблучні оладки - ідеальний сніданок не тільки для дітей, але і для дорослих. Солодкі, повітряні, з "річним" смаком, з ароматом кориці і ванілі…готуються вони легко і швидко. Вони набагато корисніше і смачніше звичайних оладок, та й рецепт приготування морквяно-яблучних оладок дуже простий. Ви легко приготуєте їх на сніданок або на полуденок.
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Ізюм - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Заголовок Бондюель - 1 Ст. Ложка
- Пластівці вівсяні "геркулес" - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 2 грами
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Кефір - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Яблука чистимо від шкірки і насіння, морквину чистимо від шкірки, а пластівці необхідно залити кефіром. Ізюм ретельно промиємо теплою водою.
У невеликому посуді збиваємо яйце з цукром, додаємо туди ванілін, корицю, розпушувач і геркулес. Добре перемішуємо.
Яблука трьом на крупній тертці, а морквину - на дрібній. Додаємо їх разом з родзинками до яєчної суміші і геркулесу.
Тепер додаємо борошно (пшеничну і кукурудзяну) і добре перемішуємо.
Тісто викладаємо столовою ложкою на розпечену сковороду з рослинним маслом, смажимо оладки з обох сторін до рум'яної.
Готові оладки можна подавати зі сметаною, медом або варенням.