Рецепт Морквяно-яблучні котлети фото

Морквяно-яблучні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Крупи , Морква
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , Для дітей
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Смачні дієтичні котлети обов'язково сподобаються вашим дітям. Легке, корисне і смачне блюдо подавайте на полуденок або вечерю. Приготувати їх нескладно, дуже смачно зі сметаною, варенням або медом.

Опис приготування:

Спробуйте смачні і незвичайні котлети не з м'яса, а з дуже корисною моркви і яблук. Такі котлети приготувати зовсім нескладно, їх із задоволенням їдять навіть діти. Та й дорослі не відмовляються від такої страви. А рецепт приготування котлет дуже простий. Готуємо!

  • Морква - 2 штуки
  • Яблука - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 1-1, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Манька - 2 чайних ложки
  • Сухарі паніровочні - 150 грам
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Вода - 80-100 мілілітрів
морквяно-яблучні котлети - фото крок 1
Очистіть моркву і яблуко від шкірки. Натріть їх на крупній тертці.
морквяно-яблучні котлети - фото крок 2
Викладаємо в невелику каструлю, додаємо сіль, цукор і воду. Тушкуємо до м'якості. Потім додамо манку і протушкувати ще хвилини 3-4.
морквяно-яблучні котлети - фото крок 3
Отриману масу охолоджуємо, додаємо до неї яйце. Перемішуємо.
морквяно-яблучні котлети - фото крок 4
А потім формуємо котлети, обвалюють їх в сухарях і обсмажуємо на розігрітій з краплею олії сковороді. Можна запекти котелти в духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах.

Схожі рецепти