Морквяно-яблучні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Смачні дієтичні котлети обов'язково сподобаються вашим дітям. Легке, корисне і смачне блюдо подавайте на полуденок або вечерю. Приготувати їх нескладно, дуже смачно зі сметаною, варенням або медом.
Спробуйте смачні і незвичайні котлети не з м'яса, а з дуже корисною моркви і яблук. Такі котлети приготувати зовсім нескладно, їх із задоволенням їдять навіть діти. Та й дорослі не відмовляються від такої страви. А рецепт приготування котлет дуже простий. Готуємо!
- Морква - 2 штуки
- Яблука - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1-1, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Манька - 2 чайних ложки
- Сухарі паніровочні - 150 грам
- Рослинна олія - 100 грам
- Вода - 80-100 мілілітрів
Очистіть моркву і яблуко від шкірки. Натріть їх на крупній тертці.
Викладаємо в невелику каструлю, додаємо сіль, цукор і воду. Тушкуємо до м'якості. Потім додамо манку і протушкувати ще хвилини 3-4.
Отриману масу охолоджуємо, додаємо до неї яйце. Перемішуємо.
А потім формуємо котлети, обвалюють їх в сухарях і обсмажуємо на розігрітій з краплею олії сковороді. Можна запекти котелти в духовці протягом 15 хвилин при 180 градусах.