Рецепт Морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі фото

Морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Яблука, Морква
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Сирники

Смачні, корисні і яскраві сирники з ароматним і ніжним соусом до сніданку або вечері для всієї родини приготувати зовсім нескладно. За цим рецептом вони виходять соковитими і ніжними, тануть у роті!

Відмінний і корисний сніданок можна приготувати без особливих клопотів. І на сніданок у нас будуть сирники. У цьому рецепті докладно показано і розказано, як приготувати морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі. Ніжні, яскраві і соковиті сирники з ароматним і легким ванільним соусом сподобаються всім без винятку.

  • Сир - 250-300 грам
  • Манька - 4 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука (трохи більше середнього розміру)
  • Яблуко - 2 штуки (середнього розміру)
  • Цукор - 4 Ст. Ложки(2 - для соусу, 2 - в тісто)
  • Яйця - 2 штуки (білки в тісто, жовтки в соус)
  • Ванільний цукор - 1, 5 чайних ложки (половина в тесті, половина в соус)
  • Молоко - 1 Склянка
морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі - фото крок 1
Очистіть моркву і яблука, потім натріть яблука на середньої, а морква - на дрібній тертці.
морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі - фото крок 2
До сиру додаємо моркву і яблука, збиті білки, цукор (звичайний і ванільний) і манку. Можна додати трохи кориці. Перемішуємо.
морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі - фото крок 3
Даємо постояти отриманої маси хвилин 15-20. За цей час манка набубнявіє.
морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі - фото крок 4
Вологими руками формуємо сирники, викладаємо їх на деко, змащений маслом, або в невеликі силіконові формочки. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до рум'яного кольору.
морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі - фото крок 5
Для соусу розтираємо жовтки з цукром, додаємо ванільний цукор і молоко. Ретельно збиваємо суміш, варимо на невеликому вогні до загусання, постійно помішуючи.
морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі - фото крок 6
Поливаємо гарячі сирники соусом, нехай пару-трійку хвилин постоять, вберуть соус ... І можна подавати їх до столу!

Схожі рецепти