Морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, корисні і яскраві сирники з ароматним і ніжним соусом до сніданку або вечері для всієї родини приготувати зовсім нескладно. За цим рецептом вони виходять соковитими і ніжними, тануть у роті!
Відмінний і корисний сніданок можна приготувати без особливих клопотів. І на сніданок у нас будуть сирники. У цьому рецепті докладно показано і розказано, як приготувати морквяно-яблучні сирники в ванільному соусі. Ніжні, яскраві і соковиті сирники з ароматним і легким ванільним соусом сподобаються всім без винятку.
- Сир - 250-300 грам
- Манька - 4 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука (трохи більше середнього розміру)
- Яблуко - 2 штуки (середнього розміру)
- Цукор - 4 Ст. Ложки(2 - для соусу, 2 - в тісто)
- Яйця - 2 штуки (білки в тісто, жовтки в соус)
- Ванільний цукор - 1, 5 чайних ложки (половина в тесті, половина в соус)
- Молоко - 1 Склянка
Очистіть моркву і яблука, потім натріть яблука на середньої, а морква - на дрібній тертці.
До сиру додаємо моркву і яблука, збиті білки, цукор (звичайний і ванільний) і манку. Можна додати трохи кориці. Перемішуємо.
Даємо постояти отриманої маси хвилин 15-20. За цей час манка набубнявіє.
Вологими руками формуємо сирники, викладаємо їх на деко, змащений маслом, або в невеликі силіконові формочки. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до рум'яного кольору.
Для соусу розтираємо жовтки з цукром, додаємо ванільний цукор і молоко. Ретельно збиваємо суміш, варимо на невеликому вогні до загусання, постійно помішуючи.
Поливаємо гарячі сирники соусом, нехай пару-трійку хвилин постоять, вберуть соус ... І можна подавати їх до столу!