Морквяно-цибульні оладки
(покроковий рецепт з фото)
Простий і швидкий, недорогий і цікавий варіант овочевих оладок хочу запропонувати вам на пробу. Відмінна ідея для сніданку або закуски. Рекомендую ознайомитися з рецептом всім любителям овочів.
Набір необхідних інгредієнтів невеликий і простий, так що цей рецепт можна сміливо віднести до бюджетних. Такі оладки гарні теплими, поданими з соєвим соусом, наприклад. Якщо вам до смаку такі варіанти, запам'ятовуйте, як приготувати морквяно-цибульні оладки і обов'язково повторіть.
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 3/4 склянки (з льодом)
- Рослинна олія - За смаком
1. Очистіть і наріжте моркву і цибулину. Якщо будете подавати без соєвого соусу, додайте трохи солі за смаком.
2. Додайте 1-2 ложки борошна і перемішайте.
3. У невелику мисочку влийте крижану воду і вбийте яйце. Збийте трохи.
4. Всипте просіяне борошно, перемішайте до однорідності.
5. Відкладіть невелику кількість овочів і додайте кілька ложок тесту. Перемішайте.
6. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом.
7. І смажте морквяно-цибульні оладки на середньому вогні до рум'яної скоринки з двох сторін. Смачного!