Китайські цибульні коржі
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що взяти на роботу в якості ситного швидкого перекусу? подивіться, як приготувати китайські цибульні коржі - недорогий варіант заміни хліба. Обов'язково додайте цибулю - це класика.
Листкові коржі з ароматним зеленою цибулею і хрусткою скоринкою стануть гідною заміною хліба навіть на святковому столі - таке блюдо припаде до смаку кожному. Раджу вам обсмажити їх на рослинній олії, але при необхідності їх можна підсмажити і на сухій сковороді - тоді вони вийдуть не такими листковим і менш золотистими. У тісто можна додати не тільки прованські, але і італійські трави або суміш базиліка, орегано і майорану.
- Борошно - 250 грам
- Оливкова олія - 50 грам
- Окріп - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Рослинна олія - 50-100 мілілітрів (для смаження)
1. Цибулю дрібно наріжте. Просіяне борошно змішайте з сіллю, оливковою олією і прованськими травами. Додайте невеликими частинами окріп, перемішайте лопаткою, після чого вимісити на столі.
2. Тісто загорніть в плівку і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі. Розкачайте тісто в тонкий пласт (2-3 мм). Збризніть тісто оливковою олією, розподіліть по ньому зелена цибуля і скрутіть в рулет.
3. Розріжте рулет на 12 частин, защіпніте боки і сформуйте кульки. Кожна кулька знову розкачайте в тонкий корж.
4. Обсмажте коржі на розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору. Смачного!