Рецепт Китайські цибульні коржі фото

Китайські цибульні коржі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Борошно , Овочі , Цибуля , Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не знаю, що взяти на роботу в якості ситного швидкого перекусу? подивіться, як приготувати китайські цибульні коржі - недорогий варіант заміни хліба. Обов'язково додайте цибулю - це класика.

Опис приготування:

Листкові коржі з ароматним зеленою цибулею і хрусткою скоринкою стануть гідною заміною хліба навіть на святковому столі - таке блюдо припаде до смаку кожному. Раджу вам обсмажити їх на рослинній олії, але при необхідності їх можна підсмажити і на сухій сковороді - тоді вони вийдуть не такими листковим і менш золотистими. У тісто можна додати не тільки прованські, але і італійські трави або суміш базиліка, орегано і майорану.

  • Борошно - 250 грам
  • Оливкова олія - 50 грам
  • Окріп - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Рослинна олія - 50-100 мілілітрів (для смаження)
китайські цибульні коржі - фото крок 1
1. Цибулю дрібно наріжте. Просіяне борошно змішайте з сіллю, оливковою олією і прованськими травами. Додайте невеликими частинами окріп, перемішайте лопаткою, після чого вимісити на столі.
китайські цибульні коржі - фото крок 2
2. Тісто загорніть в плівку і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі. Розкачайте тісто в тонкий пласт (2-3 мм). Збризніть тісто оливковою олією, розподіліть по ньому зелена цибуля і скрутіть в рулет.
китайські цибульні коржі - фото крок 3
3. Розріжте рулет на 12 частин, защіпніте боки і сформуйте кульки. Кожна кулька знову розкачайте в тонкий корж.
китайські цибульні коржі - фото крок 4
4. Обсмажте коржі на розігрітій олії з обох боків до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти