Китайські коржі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам рецепт надзвичайно смачних китайських коржів. Продукти тут зовсім звичайні і завжди є в кожному будинку, а коржі виходять такими смачними! Справжня китайська кухня!
Ось такий швидкий, легкий і красивий рецепт китайських коржів. Вони виходять з хрусткою, підсмаженою скоринкою, а всередині м'які. Трохи солонуваті і з ароматом свіжого хліба. Дуже-дуже смачно! Є китайські коржі можна хоч просто так, але особливо смачно з соєвим або чилі-соусом. Не гірше, ніж в китайському ресторані. Обов'язково приготуйте і спробуйте китайські коржі. Смачного!
- Борошно - 225 грам
- Вода - 150 мілілітрів (окріп)
- Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля - 4 штуки (гілочки)
- Сіль - За смаком
Готуємо всі інгредієнти для коржів.
Борошно просіваємо і додаємо сіль.
Додаємо кунжутне масло.
Вливаємо в борошно окріп.
Швидко розмішуємо дерев'яними паличками або ложкою, поки борошно не збереться в мокрі пластівці.
Дати суміші трохи охолонути і потім руками замісити тісто. Скачати в кулю, накрити рушником і дати постояти 20-30 хвилин. Тим часом порізати зелену цибулю.
Тісто розкачати в пласт товщиною 2-3 мм.
Змастити його олією (тим же кунжутним).
Посипати зеленою цибулею.
Потім щільно скачати тісто в рулет.
Порізати на 12 частин.
Кожен шматочок защипати по обидва боки і приплюснути.
Розкачати в тонкий корж діаметром приблизно 10 см.
Ось такі коржі повинні вийти.
Розігріти на сковороді рослинне масло і смажити коржі.
Потім з іншого боку. Готово!