Рецепт Смажені китайські пельмені фото

Смажені китайські пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Гриби, Шиітаке
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою, Пельмені

Смажені китайські пельмені з курячим фаршем і грибами шиітаке - ситне і смачне блюдо азіатської кухні. Блюдо дуже схоже на наші пельмені, але ліпляться вони побільше і смажаться на олії.

Смажені китайські пельмені готуються з різноманітними начинками: з м'ясом, з грибами, з морепродуктами і багато ще з чим, вони дуже смачні і ситні. Блюдо популярно не тільки в Китаї, але і у всіх куточках світу можна знайти і спробувати це блюдо. Сьогодні я розповім, як приготувати жареніе китайські пельмені з грибами шиітаке і курячим фаршем. Якщо у вас немає шиітаке, в цілому, підійдуть гливи або шампіньйони. Якщо ви хоча б раз ліпили пельмені або вареники, то приготувати китайські пельмені буде для вас не проблема, принцип ліплення той же, тільки пельмені потрібно буде обсмажити і протушкувати на сковороді. Приємного!

  • Борошно - 3 склянки(+1/3 з podpиl)
  • Вода - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Гриби шиітаке - 150 грам
  • Сушені гриби - 20 грам
  • Курячий фарш - 450 грам
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Вино херес (сухий) - 2 Ст. Ложки
смажені китайські пельмені - фото крок 1
Борошно підсолити, влийте воду і замісити круте тісто. Помісити його протягом 10 хвилин, накрийте рушником і дайте йому відпочити 1 час.
смажені китайські пельмені - фото крок 2
Цибуля чистий, дрібно наріжте і обсмажте на олії (2 ст.Л.).
смажені китайські пельмені - фото крок 3
Сухі гриби замочіть на 30 хвилин в теплій воді, потім дрібно їх наріжте разом зі свіжими. Додайте до цибулі і обсмажте 8-10 хвилин.
смажені китайські пельмені - фото крок 4
У глибокій мисці змішайте обсмажені з цибулею гриби, курячий фарш, цукор, соєвий соус і вино. Гарненько все перемішайте.
смажені китайські пельмені - фото крок 5
Тісто розкачати завтовшки в 0, 5 см, за допомогою склянки виріжте кружечки діаметром 9-10 см. Викладіть зверху начинку.
смажені китайські пельмені - фото крок 6
Краї пельменів красиво защипайте. Виконайте маніпуляції, поки не зліпите все пельмені.
смажені китайські пельмені - фото крок 7
Надішліть пельмені на сковороду з рослинним маслом і обсмажте, поки низ не стане золотистим. Влийте воду, щоб вона покривала пельмені на половину і готуйте, поки вода не випарується.
смажені китайські пельмені - фото крок 8
Коли вода випарується, підсмажте пельмені до золотистого кольору і подавайте до столу з зеленню і соусом.

Схожі рецепти