Китайські голубці
(покроковий рецепт з фото)
Китайські голубці можна робити з листя капусти, а можна використовувати рисове тісто для спринг-ролів, що ми і зробимо. Голубці ми зробимо овочеві, хоча можна туди додати і будь-який фарш. Поїхали!
Як приготувати китайські голубці?
1. Відваріть вермішель згідно з вказівками на упаковці.
2. Капусту тонко нашаткуйте.
3. Морква почистіть, промийте, наріжте тонкою соломкою.
4. Часник подрібніть.
5. У мисці змішайте нарізані овочі - морква, капусту, часник, додайте квасолеві пагони і кунжутне масло.
6. Вермішель відкиньте на друшляк, почекайте, поки стече вода, потім поріжте її на 4 частини. Додайте в миску до овочів і паросткам. Перемішайте.
7. Додати сіль, поперчіть, додайте в миску соєвий соус, по щіпці-дві солі, чорного перцю, цукру. Вбийте яйце і перемішайте.
8. На центр листочка рисового тесту викладіть ложку начинки. Загніть кінчики і загорніть.
9. У сковороді гарненько прогрійте масло, обсмажте китайські голубці в маслі з двох сторін по 4-5 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
Готові китайські голубці викладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайве масло. Потім подавайте.
Смачного!
- Капуста білокачанна або пекінська - 200 грам
- Прозора вермішель - 100 грам (або скляна вермішель)
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Пагони квасолі - 200 грам
- Рисове тісто для спринг-ролів - 20 штук
- Соєвий соус - За смаком
- Масло рослинне - 5-7 Ст. Ложок (для смаження)
- Кунжутну олію - 30 мілілітрів
- Сіль, перець, цукор - 1-2 Щепоток
- Яйце - 1 штука
1. Відваріть вермішель згідно з вказівками на упаковці.
2. Капусту тонко нашаткуйте.
3. Морква почистіть, промийте, наріжте тонкою соломкою.
4. Часник подрібніть.
5. У мисці змішайте нарізані овочі - морква, капусту, часник, додайте квасолеві пагони і кунжутне масло.
6. Вермішель відкиньте на друшляк, почекайте, поки стече вода, потім поріжте її на 4 частини. Додайте в миску до овочів і паросткам. Перемішайте.
7. Додати сіль, поперчіть, додайте в миску соєвий соус, по щіпці-дві солі, чорного перцю, цукру. Вбийте яйце і перемішайте.
8. На центр листочка рисового тесту викладіть ложку начинки. Загніть кінчики і загорніть.
9. У сковороді гарненько прогрійте масло, обсмажте китайські голубці в маслі з двох сторін по 4-5 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
Готові китайські голубці викладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайве масло. Потім подавайте.
Смачного!