Рецепт Китайські голубці фото

Китайські голубці
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Китайські голубці можна робити з листя капусти, а можна використовувати рисове тісто для спринг-ролів, що ми і зробимо. Голубці ми зробимо овочеві, хоча можна туди додати і будь-який фарш. Поїхали!

Опис приготування:

Як приготувати китайські голубці?

1. Відваріть вермішель згідно з вказівками на упаковці.

2. Капусту тонко нашаткуйте.

3. Морква почистіть, промийте, наріжте тонкою соломкою.

4. Часник подрібніть.

5. У мисці змішайте нарізані овочі - морква, капусту, часник, додайте квасолеві пагони і кунжутне масло.

6. Вермішель відкиньте на друшляк, почекайте, поки стече вода, потім поріжте її на 4 частини. Додайте в миску до овочів і паросткам. Перемішайте.

7. Додати сіль, поперчіть, додайте в миску соєвий соус, по щіпці-дві солі, чорного перцю, цукру. Вбийте яйце і перемішайте.

8. На центр листочка рисового тесту викладіть ложку начинки. Загніть кінчики і загорніть.

9. У сковороді гарненько прогрійте масло, обсмажте китайські голубці в маслі з двох сторін по 4-5 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Готові китайські голубці викладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайве масло. Потім подавайте.

Смачного!

  • Капуста білокачанна або пекінська - 200 грам
  • Прозора вермішель - 100 грам (або скляна вермішель)
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Пагони квасолі - 200 грам
  • Рисове тісто для спринг-ролів - 20 штук
  • Соєвий соус - За смаком
  • Масло рослинне - 5-7 Ст. Ложок (для смаження)
  • Кунжутну олію - 30 мілілітрів
  • Сіль, перець, цукор - 1-2 Щепоток
  • Яйце - 1 штука
Як приготувати китайські голубці?

1. Відваріть вермішель згідно з вказівками на упаковці.

2. Капусту тонко нашаткуйте.

3. Морква почистіть, промийте, наріжте тонкою соломкою.

4. Часник подрібніть.

5. У мисці змішайте нарізані овочі - морква, капусту, часник, додайте квасолеві пагони і кунжутне масло.

6. Вермішель відкиньте на друшляк, почекайте, поки стече вода, потім поріжте її на 4 частини. Додайте в миску до овочів і паросткам. Перемішайте.

7. Додати сіль, поперчіть, додайте в миску соєвий соус, по щіпці-дві солі, чорного перцю, цукру. Вбийте яйце і перемішайте.

8. На центр листочка рисового тесту викладіть ложку начинки. Загніть кінчики і загорніть.

9. У сковороді гарненько прогрійте масло, обсмажте китайські голубці в маслі з двох сторін по 4-5 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

Готові китайські голубці викладіть на паперові рушники, щоб вони ввібрали зайве масло. Потім подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти