Рецепт Китайські коржі з м'ясом фото

Китайські коржі з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто , М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Китайські коржі з м'ясом дуже схожі на багатошарові чебуреки, у всякому разі тісто і начинка нічим не відрізняються. І все-таки це зовсім інша страва. Як їх готувати я розповім в цьому рецепті.

Опис приготування:

Китайські коржі з м'ясом приготувати не так складно, як здається на перший погляд. Дотримуйтесь покроковому рецептом і все у вас вийде. М'ясо і спеції беріть будь-які за смаком і наявності в будинку. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3 великі коржі. Соковиті, смачні коржі не залишать вас байдужими.

  • М'ясний фарш - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Петрушка - 30 грам
  • Соняшникова олія - 40 мілілітрів
  • Соєвий соус - 1 Чайна ложка
  • Бульйон або вода - 20 мілілітрів (для начинки)
  • Борошно - 300 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
китайські коржі з м'ясом - фото крок 1
Візьміть інгредієнти для приготування коржів.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 2
Приготуйте начинку для коржів. У миску викладіть будь м'ясний фарш. Додайте нарізану зелень або зелену цибулю.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 3
Додайте нарізану цибулю.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 4
Влийте соєвий соус і посоліть фарш за смаком.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 5
Додайте за бажанням мелений чорний перець і трохи бульйону або води. Перемішайте начинку для коржів. Вона повинна бути в'язкою і добре розмазуються по тесту.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 6
Зробіть тісто. У миску насипте борошно і дрібку солі.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 7
Влийте воду і перемішайте. Накрийте тісто харчовою плівкою і дайте постояти 15-20 хвилин. За цей час в тесті утворюється клейковина.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 8
Після дістаньте тісто з миски і замісити не дуже круте, еластичне тісто.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 9
Розділити тісто на три частини. Одну частину розкачайте, якомога тонше, використовуючи борошно. Потім зробіть надрізи, розділяючи пласт тесту умовно на 9 частин.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 10
Викладіть начинку на тісто рівним, не надто товстим шаром, залишаючи один квадрат вільним. Викладайте фарш, залишаючи допуски по півсантиметра уздовж розрізів і по периметру пласта.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 11
Акуратно складайте тісто, як показано на фото.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 12
Тепер ось так.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 13
Наступний крок.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 14
І знову складайте черговий квадрат.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 15
Наступний крок.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 16
Передостанній крок.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 17
Тепер так.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 18
Ось такий виходить квадрат.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 19
Тепер трохи розкачайте корж качалкою.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 20
Викладіть на гарячу сковороду з невеликою кількістю масла. Обсмажте до золотистої скоринки на середньому вогні з одного боку.
китайські коржі з м'ясом - фото крок 21
Обсмажте з іншого боку. Після налийте трохи води в сковороду, накрийте кришкою і пропарьте корж протягом 5-6 хвилин.

Схожі рецепти