Рецепт Найлегші китайські булочки з м'ясом фото

Найлегші китайські булочки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Випічка, Страви з начинкою, Булочки

Я б сказала - найпростіші китайські булочки. Побачила цей рецепт іноземною кулінарному сайті і стало цікаво. Зробила на пробу кілька штук. Виявилося дуже смачно! Пряний соковитий фарш в хрусткому хлібі. Метушні трохи - не складніше, ніж гарячий бутерброд приготувати. Спробуйте, розширте свої кулінарні горизонти!

В оригінальному рецепті пропонувалося покласти в хліб пельмені Сіу травня. Що це за звір, я не знаю, і в продажу у нас такого не знайти. Я замінила пельмені на фрикадельки з м'ясного фаршу з прянощами і імбиром. Вийшло дуже смачно! Якщо фрикадельки заморозити заздалегідь, можна швидко приготувати цікаву закуску.

  • Фарш домашній - 150 грам
  • Хліб житній - 4 скибочки
  • Олія кунжутна - 1 Ст. Ложок
  • Суміш прянощів - За смаком
  • Зелень - За смаком (цибуля, петрушка, Braai)
  • Імбир свіжий - За смаком
  • Соєвий соус - За смаком (для подачі)
  • Устричний соус - За смаком
  • Коричневий цукор - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
найлегші китайські булочки з м'ясом - фото крок 1
Змішайте фарш з рубаним зеленою цибулею, кінзою, петрушкою, свіжим імбиром і гострим перцем. Беріть добавки на око, по вашим перевагам. Можна додати трохи устричного соусу, шепотку коричневого сахара, солі. Добре вимішайте фарш. Вологими руками скачайте невеликі фрикадельки - не крупніше перепелиного яйця. Викладіть їх на дошку або тарілку і відправте в морозилку до затвердіння. Такі фрикадельки можна обсмажити або відварити на пару - вони дуже смачні.
найлегші китайські булочки з м'ясом - фото крок 2
У тостового хліба зріжте кірки і розкачайте м'якоть качалкою - тонко і рівномірно.
найлегші китайські булочки з м'ясом - фото крок 3
Викладіть на хліб мерзлу фрикадельки і обіжміть хліб навколо неї, надаючи круглу форму. Загорніть туго в харчову плівку.
найлегші китайські булочки з м'ясом - фото крок 4
Прогрійте хлібні кульки в мікрохвильовці при 800 Вт 2-3 хвилини. Фарш повинен повністю прогрітися і приготуватися.
найлегші китайські булочки з м'ясом - фото крок 5
На сковороді розігрійте кунжутне масло і швидко обсмажте булочки до рум'яного кольору.
найлегші китайські булочки з м'ясом - фото крок 6
Викладіть на тарілку, посипте зеленню і відразу ж подавайте з соєвим соусом або соусом понзу.

Схожі рецепти