Рецепт Китайські парові булочки фото

Китайські парові булочки
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Булочки

Китайські парові булочки незвичайно ніжні, пишні та смачні. Вони особливо актуальні під час посту, оскільки готуються на рослинному маслі. При цьому коштують буквально копійки, а задоволення маса.

Китайські парові булочки приготувати дуже просто і відносно швидко. За структурою вони дуже схожі на чеські кнедлики. Хлібний, ніжний, пишний м'якуш без скоринки. Крім зеленої цибулі можна тісто посипати будь-якими спеціями на ваш смак. Булочки придбають пікантність і аромат. Подавайте їх з супами, бульйону, до чаю, кава.

  • Вода - 250 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 8 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 450 грам
  • Цибуля зелена - 1 пучок
китайські парові булочки - фото крок 1
У миску налийте теплу воду. Додайте дріжджі, цукор і дві столові ложки соняшникової олії.
китайські парові булочки - фото крок 2
Всипте сіль і просіяне борошно.
китайські парові булочки - фото крок 3
Замісити м'яке, НЕ липнуче до рук тісто.
китайські парові булочки - фото крок 4
Поставте тісто в тепле місце до збільшення в обсязі.
китайські парові булочки - фото крок 5
Після тісто обомніте і розкачайте в пласт. Змастіть рослинним маслом.
китайські парові булочки - фото крок 6
Зелену цибулю дрібно наріжте і викладіть на тісто.
китайські парові булочки - фото крок 7
Поверніть тісто, починаючи з широкої сторони.
китайські парові булочки - фото крок 8
Вийшов рулет з зеленою цибулею.
китайські парові булочки - фото крок 9
Наріжте рулет на шматочки шириною 3-4 см.
китайські парові булочки - фото крок 10
Один шматочок поставте на інший і притисніть паличкою.
китайські парові булочки - фото крок 11
Приготовлені таким чином булочки викладіть в чашу пароварки.
китайські парові булочки - фото крок 12
Готуйте булочки на пару 20-25 хвилин.
китайські парові булочки - фото крок 13
Ніжні, пишні китайські парові булочки готові.

Схожі рецепти