Рецепт Парові булочки з начинкою фото

Парові булочки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Фарш , Імбир
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На полуденок , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою , Булочки
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Спеціально для тих, хто любить перекусити булочками, розповім, як приготувати парові булочки з начинкою, класику азіатської кухні! Такі булочки можна готувати з різними начинками на ваш смак.

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися ще один варіант дуже смачного і швидкого перекушування - парові булочки з начинкою. У цьому рецепті начинка складається з свинячого фаршу, лука, часнику і імбиру, що робить її дуже ароматною і насиченою за смаком. Традиційно такі булочки готують в азіатських країнах, але їх цілком можна приготувати і у себе вдома. Ви можете злегка змінити начинку, але обов'язково залиште в ній м'ясо, саме воно робить булочки ситними і смачними.

  • Свинячий фарш - 120 грам
  • Пшеничне борошно - 1 Склянка
  • Вода - 1/2 склянки
  • Дріжджі - 2/3 чайних ложки
  • Цукор - 1, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 2/3 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Лук білий або ріпчаста - 1/2 штуки
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Свіжий імбир - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
парові булочки з начинкою - фото крок 1
1. Дріжджі розведіть з цукром (1немає. Л.) в теплій воді і залиште на 5-10 хвилин. Борошно просійте з розпушувачем і сіллю.
парові булочки з начинкою - фото крок 2
2. Невеликими порціями додайте воду і замісити дріжджове тісто. Перекладіть його в змащену олією миску і накрийте її харчовою плівкою. Залиште в теплому місці на 1-1, 5 годину.
парові булочки з начинкою - фото крок 3
3. Приготуйте начинку: дрібно нарізаний часник і імбир, а потім цибулю, обсмажте на олії. Додайте фарш і добре його перемішайте. Додайте соєвий соус і розведений у невеликій кількості води крохмаль.
парові булочки з начинкою - фото крок 4
4. Тісто розділіть на п'ять частин і розкачайте коржі товщиною приблизно 0, 5 см. Викладіть на середину таких коржів остигнула начинку і закріпіть краю.
парові булочки з начинкою - фото крок 5
5. Викладіть кожну булочку на окремий шматочок паперу для випічки. Викладіть булочки в пароварку і після закипання води дайте їм пропаритися 15 хвилин, після чого накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин, знявши з вогню. Смачного!

Схожі рецепти