Парові булочки з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Спеціально для тих, хто любить перекусити булочками, розповім, як приготувати парові булочки з начинкою, класику азіатської кухні! Такі булочки можна готувати з різними начинками на ваш смак.
Пропоную вам дізнатися ще один варіант дуже смачного і швидкого перекушування - парові булочки з начинкою. У цьому рецепті начинка складається з свинячого фаршу, лука, часнику і імбиру, що робить її дуже ароматною і насиченою за смаком. Традиційно такі булочки готують в азіатських країнах, але їх цілком можна приготувати і у себе вдома. Ви можете злегка змінити начинку, але обов'язково залиште в ній м'ясо, саме воно робить булочки ситними і смачними.
- Свинячий фарш - 120 грам
- Пшеничне борошно - 1 Склянка
- Вода - 1/2 склянки
- Дріжджі - 2/3 чайних ложки
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 2/3 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Лук білий або ріпчаста - 1/2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Свіжий імбир - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
1. Дріжджі розведіть з цукром (1немає. Л.) в теплій воді і залиште на 5-10 хвилин. Борошно просійте з розпушувачем і сіллю.
2. Невеликими порціями додайте воду і замісити дріжджове тісто. Перекладіть його в змащену олією миску і накрийте її харчовою плівкою. Залиште в теплому місці на 1-1, 5 годину.
3. Приготуйте начинку: дрібно нарізаний часник і імбир, а потім цибулю, обсмажте на олії. Додайте фарш і добре його перемішайте. Додайте соєвий соус і розведений у невеликій кількості води крохмаль.
4. Тісто розділіть на п'ять частин і розкачайте коржі товщиною приблизно 0, 5 см. Викладіть на середину таких коржів остигнула начинку і закріпіть краю.
5. Викладіть кожну булочку на окремий шматочок паперу для випічки. Викладіть булочки в пароварку і після закипання води дайте їм пропаритися 15 хвилин, після чого накрийте кришкою і залиште на 5 хвилин, знявши з вогню. Смачного!