В'єтнамська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Пан Мі
Що таке "; Бан Мі ";? Це в'єтнамський сендвіч! Причому дуже смачний, в ньому гармонійно поєднуються свіжі овочі і смажена скоринка! У міру гострий і пікантний, ситний вуличний перекус. дивимося! опис приготування: З одного багета виходить 4 сендвіча з великою кількістю начинки. Чи не журіться ...
читати далі
Банькуон
Ця страва в'єтнамської кухні можна покуштувати навіть на вулиці, адже такі млинці - в'єтнамський фаст фуд. Начинка для млинців може бути різною, в цьому рецепті покажу, як приготувати банькуон з м'ясом. опис приготування: Якщо ви бували у В'єтнамі, напевно пробували дуже популярна страва — бан...
читати далі
Фунчоза з баклажанами
Пісні страви бувають дуже смачними і самодостатніми! Фунчоза з овочами тому яскравий приклад. легко, соковито і м'яса не треба! А готувати зовсім нескладно! опис приготування: Уважно читайте інструкцію з приготування фунчози. Деякі виробники рекомендують варити, а інші - тільки залити окропом....
читати далі
Креветки по-китайському
Добре жити на березі океану, завжди є свіжі морепродукти. Ми ж задовольняємося замороженими, але і з них можна створити смачне блюдо. Тільки потрібен хороший рецепт. наприклад, такий, як цей. опис приготування: Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати креветки по-китайському. Вони будуть карамел...
читати далі
Курка по-китайському
Курка по-китайському — блюдо для любителів гострих відчуттів! У неї додаються часник і перчик чилі. Якщо ви віддаєте перевагу гостру азіатську кухню, то це блюдо безсумнівно для вас! опис приготування: Курка по-в'єтнамських відмінно піде з рисом. Можете зварити пісний рис, без додавання якихос...
читати далі
Курячий салат по-в'єтнамських
Що ви знаєте про в'єтнамську кухні? Я в ній розбираюся погано, тільки якісь загальні риси і інгредієнти згадаю. А адже в ній є чимало простих і доступних страв для будинку, ось одне з таких. опис приготування: Я описала, як приготувати курячий салат по-китайському з капустою, морквою і перцем....
читати далі
Парові булочки по-китайському
веселі, корисні і смачні булочки, рецепт яких я привезла з В'єтнаму. Мої діти дуже люблять мені допомагати готувати їх на кухні. подивіться, як приготувати парові булочки по-китайському. опис приготування: У моєму варіанті булочки з начинкою з червоної квасолі, ви ж можете зробити начинку з гр...
читати далі
Рибний суп з скумбрії
Скумбрія - відмінна жирна риба, яка володіє дуже яскравим смаком. Я часто готую рибний суп з скумбрії за рецептом, який сподобався мені у В'єтнамі. Сьогодні я охоче поділюся їм з вами. опис приготування: Рибний суп з скумбрії за цим азіатському рецептом виходить дуже яскравим і насиченим. Отже...
читати далі
Салат з курки без майонезу
люди, які дотримуються здорового харчування, уникають майонезу в раціоні. Це і зрозуміло, адже в ньому багато жирів, навіть в легкому. Але це не означає, що потрібно себе обмежувати у виборі страв. опис приготування: Багато рецептів можуть спокійно існувати з іншого заправкою. Яскравий приклад...
читати далі
Сандвіч «Пан Мі»
Вулична їжа недорога і смачна. Але набагато безпечніше готувати таку їжу вдома. Ділюся з вами рецептом, який докладно розповість, як приготувати Сендвіч "; Бан Мі" по моїй, вегетаріанської версії. опис приготування: В цілому наповнення такого сендвіча може бути абсолютно будь-яким: і з м'ясом,...
читати далі
Суп «Фо бо»
Суп "Фо бо" родом з В'єтнаму. Там його дуже люблять і шанують. Особливістю цього першого блюда можна назвати велику кількість спецій, а також шматочки яловичини, яку додають в сирому вигляді. опис приготування: Приготуйте в'єтнамський суп у цій оригінальному рецептом, ви зможете здивувати всіх...
читати далі
Суп «по Ф.О.»
Велика частина в'єтнамської кухні — це рецепти з локшиною і куркою. Найдоступніші продукти використовують в гарячих стравах, Салат і суп. Сьогодні поговоримо про останній, про варіації курячого бульйону. опис приготування: На відміну від більшості азіатських кухонь, в'єтнамські рецепти часто н...
читати далі
Суп «Ф.О.» з яловичиною
Суп "Фо" з яловичиною — традиційний рецепт в'єтнамської кухні, який полюбили в усьому світі за його ситність, аромат і чудовий смак. Його прийнято є сутра, так як він надає сил на весь день. опис приготування: Як правильно приготувати Суп "; Фо ";? Це обов'язково міцний прозорий яловичий бульй...
читати далі
В'єтнамські млинці
Пропоную приготувати в'єтнамські млинчики. Млинці "; Ньому" — традиційне в'єтнамське блюдо, яке представляє з себе фаршировані млинчики з рисового паперу з найрізноманітнішою начинкою. У цьому рецепті розглянемо варіант приготування з м'ясною начинкою. опис приготування: Незважаючи на, здавало...
читати далі
В'єтнамські млинці «додавати»
розповім, як приготувати в'єтнамські млинчики "; Нем" в домашніх умовах. Це дуже простий рецепт, і я впевнена, все необхідне ви знайдете в найближчому супермаркеті у відділі з азіатськими продуктами. опис приготування: Таке блюдо як в'єтнамські млинчики "; Нем" в домашніх умовах приготувати не...
читати далі
В'єтнамські німі
в'єтнамські німі — одне з основних страв в'єтнамської кухні. Це такі фаршировані м'ясом млинці, загорнуті в дуже тонкий папір. Спробував приготувати в'єтнамські німі будинку — вийшло непогано. опис приготування: в'єтнамські німі, незважаючи на складне і незвичне російському вуху назву, готують...
читати далі
В'єтнамські Спінг-роли
Якщо вам до душі легкість і простота в азіатській кухні, у вашій кулінарній скарбничці обов'язково повинен бути цей рецепт Я навчу вас готувати в'єтнамські спринг-роли з овочами і креветками. опис приготування: Сам процес дійсно дуже простий і швидкий. Усе, що вам потрібно - це підготувати ово...
читати далі
В'єтнамський святковий суп з пельменями
Суп цей по-справжньому святковий: при його приготуванні доведеться трохи повозитися, але зате ви порадуєте своїх домашніх оригінальним і смачним рецептом в'єтнамської кухні! опис приготування: Краса цього супу в тому, що для його приготування можна брати будь-яку рибу, навіть не рибу, а залишк...
читати далі
В'єтнамський рис
Не знаю, чи дійсно готують такий рис у В'єтнамі, але виходить дуже смачне, ароматне і пісне блюдо. Подавайте на гарнір до птиці або м'яса. опис приготування: рецепт традиційний, в'єтнамський, тому точно дотримуйтесь технологію приготування. Мал— 100 грам Масло рослинне— 100 мілілітрів сіль— ...
читати далі
В'єтнамський салат з рисової локшини з тофу
Рецепт приготування салату з обсмаженою Тофу, рисовою локшиною, огірком, болгарським перцем, цибулею ,морквою, м'ятою, арахісом і заправкою з меду, соєвого соусу і соку лайма. опис приготування: Цей салат найкраще подавати холодним. теплої води— 1/3 склянки(заправка) меду (або сиропу агави) ...
читати далі