В'єтнамський салат з локшиною

Рецепт В'єтнамський салат з локшиною фото

На прилавках магазинів зараз можна знайти багато продуктів з азіатської кухні. Пропоную скористатися цією можливістю і спробувати нескладну, яскравий, апетитний салатик. Запам'ятовуйте рецепт! Цей салатик можна зробити як безпосередньо перед подачею, так і з вечора, щоб дати йому ніч постояти в холодильнику і просочитися. Такий свіжий і простий в...

Читати далі

В'єтнамський суп з локшиною

Рецепт В'єтнамський суп з локшиною фото

Ділюся рецептом, як приготувати в'єтнамський суп з локшиною. Це легкий суп на кокосом молоці з грибами і паростками мунг дала. Він виходить яскравим, пряним і ароматним! Замість локшини швидкого приготування можна використовувати рисову локшину або фунчозу. Печериці можна замінити на шиітаке, сушені або свіжі, так суп вийде ще ароматні.Овочевий б...

Читати далі

В'єтнамський святковий суп з пельменями

Рецепт В'єтнамський святковий суп з пельменями фото

Суп цей по-справжньому святковий: при його приготуванні доведеться трохи повозитися, але зате ви порадуєте своїх домашніх оригінальним і смачним рецептом в'єтнамської кухні! Краса цього супу в тому, що для його приготування можна брати будь-яку рибу, навіть не рибу, а залишки риби: хребет, голову, плавники. Якщо креветки для вас - дороге задоволе...

Читати далі

Курячий салат по-в'єтнамських

Рецепт Курячий салат по-в'єтнамських фото

Що ви знаєте про в'єтнамську кухні? Я в ній розбираюся погано, тільки якісь загальні риси і інгредієнти згадаю. А адже в ній є чимало простих і доступних страв для будинку, ось одне з таких.Я описала, як приготувати курячий салат по-китайському з капустою, морквою і перцем. Для нього зробимо власну заправку (природно, гостру). Незважаючи на багат...

Читати далі

Банькуон

Рецепт Банькуон фото

Ця страва в'єтнамської кухні можна покуштувати навіть на вулиці, адже такі млинці - в'єтнамський фаст фуд. Начинка для млинців може бути різною, в цьому рецепті покажу, як приготувати банькуон з м'ясом.Якщо ви бували у В'єтнамі, напевно пробували дуже популярна страва - банькуон. Це такий собі в'єтнамський фаст фуд, млинчики з рисової муки з різн...

Читати далі

Суп «Фо бо»

Рецепт Суп «Фо бо» фото

Суп "фо бо" родом з В'єтнаму. Там його дуже люблять і шанують. Особливістю цього першого блюда можна назвати велику кількість спецій, а також шматочки яловичини, яку додають в сирому вигляді.Приготуйте в'єтнамський суп у цій оригінальному рецептом, ви зможете здивувати всіх своїх гостей. Звичайно, блюдо досить специфічне. Його явно не слід давати...

Читати далі

В'єтнамські млинці

Рецепт В'єтнамські млинці фото

Пропоную приготувати в'єтнамські млинчики. Млинці "ньому" - традиційне в'єтнамське блюдо, яке представляє з себе фаршировані млинчики з рисового паперу з найрізноманітнішою начинкою. У цьому рецепті розглянемо варіант приготування з м'ясною начинкою.Незважаючи на, здавалося б, екзотичність цієї страви, рецепт приготування дуже простий і доступний...

Читати далі

Суп «Ф.О.» з яловичиною

Рецепт Суп «Ф.О.» з яловичиною фото

Суп "фо" з яловичиною - традиційний рецепт в'єтнамської кухні, який полюбили в усьому світі за його ситність, аромат і чудовий смак. Його прийнято є сутра, так як він надає сил на весь день.Як правильно приготувати Суп "фо"? Це обов'язково міцний прозорий яловичий бульйон, насичений ароматом імбиру і бадьяна, рисова локшина і варена яловича виріз...

Читати далі

В'єтнамські млинці «додавати»

Рецепт В'єтнамські млинці «додавати» фото

Розповім, як приготувати в'єтнамські млинчики "нем" в домашніх умовах. Це дуже простий рецепт, і я впевнена, все необхідне ви знайдете в найближчому супермаркеті у відділі з азіатськими продуктами.Таке блюдо як в'єтнамські млинчики "нем" в домашніх умовах приготувати не так вже й складно. Варто тільки купити рисовий папір і локшину, а все інше, в...

Читати далі

В'єтнамські німі

Рецепт В'єтнамські німі фото

В'єтнамські німі - одне з основних страв в'єтнамської кухні. Це такі фаршировані м'ясом млинці, загорнуті в дуже тонкий папір. Спробував приготувати в'єтнамські німі будинку - вийшло непогано.В'єтнамські німі, незважаючи на складне і незвичне російському вуху назву, готуються не складніше наших млинців, а то і простіше. Що цікаво, і інгредієнти ц...

Читати далі

В'єтнамський курячий салат

Рецепт В'єтнамський курячий салат фото

Прості салати - постійні гості в щоденному меню моєї родини. Природно, що одні й ті ж рецепти набридають, і я постійно намагаюся нові. Наприклад, цей варіант з'явився недавно. Спробуйте теж! Незважаючи на те, що блюдо придумано в Азії, але воно відмінно вписується в наші широти. Всі продукти доступні, заправка злегка гостра, а створення легке. То...

Читати далі

В'єтнамський суп Фо

Рецепт В'єтнамський суп Фо фото

Цей суп у В'єтнамі готують дуже часто і на сніданок, і на обід, і на вечерю. Його готують з яловичиною і рибним соусом. Суп Фо відрізняється неповторним смаком, який утворюють яловичина і спеції.Традиційний в'єтнамський суп здається досить простим - яловичина та зелень. Але смак у нього виходить чудовий! Доведеться пошукати інгредієнти, особливо ...

Читати далі

В'єтнамський салат з рисової локшини з тофу

Рецепт В'єтнамський салат з рисової локшини з тофу фото

Рецепт приготування салату з обсмаженою Тофу, рисовою локшиною, огірком, болгарським перцем, цибулею, морквою, м'ятою, арахісом і заправкою з меду, соєвого соусу і соку лайма.Цей салат найкраще подавати холодним.Теплої води - 1/3 склянки (заправка)Меду (або сиропу агави) - 3 Ст. Ложки (заправка)Часникового соусу чілі - 3 Ст. Ложки (заправка)Соєво...

Читати далі

Суп «по Ф.О.»

Рецепт Суп «по Ф.О.» фото

Велика частина в'єтнамської кухні - це рецепти з локшиною і куркою. Найдоступніші продукти використовують в гарячих стравах, Салат і суп. Сьогодні поговоримо про останній, про варіації курячого бульйону.На відміну від більшості азіатських кухонь, в'єтнамські рецепти часто не гострі. Але в них люблять використовувати часник і імбир, які дають спец...

Читати далі

В'єтнамський рис

Рецепт В'єтнамський рис фото

Не знаю, чи дійсно готують такий рис у В'єтнамі, але виходить дуже смачне, ароматне і пісне блюдо. Подавайте на гарнір до птиці або м'яса.Рецепт традиційний, в'єтнамський, тому точно дотримуйтесь технологію приготування.Мал - 100 грамМасло рослинне - 100 мілілітрівСіль - За смакомПідготуйте інгредієнти.У сковороді розігрійте масло і всипте рис, Н...

Читати далі