Рецепт В'єтнамські млинці фото

В'єтнамські млинці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Мал , Рисовий папір
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Млинці , Фаршировані
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную приготувати в'єтнамські млинчики. Млинці"Ньому" - традиційне в'єтнамське блюдо, яке представляє з себе фаршировані млинчики з рисового паперу з найрізноманітнішою начинкою. У цьому рецепті розглянемо варіант приготування з м'ясною начинкою.

Опис приготування:

Незважаючи на, здавалося б, екзотичність цієї страви, рецепт приготування дуже простий і доступний. Рисовий папір на даний момент можна купити практично в будь-якому продуктовому супермаркеті, а в якості начинки можна вибрати все, що душа забажає. Готові німі нагадує фаршировані млинці або голубці. Блюдо самодостаточное, можна подати не тільки з гарніром, але і самостійно. Дуже смачно!

  • Рисовий папір - 10 штук
  • М'ясний фарш - 250 грам
  • Funčoza - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
в'єтнамські млинці - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
в'єтнамські млинці - фото крок 2
2. Для начинки обсмажте до м'якості нарізану кубиками цибулю і терту моркву.
в'єтнамські млинці - фото крок 3
3. Додайте м'ясний фарш, фарш можна взяти абсолютно будь-який, у мене свинячо-яловичий. Додайте також сіль і улюблені спеції. Традиційно в'єтнамська кухня досить гостра, тому орієнтуйтеся на свій смак.
в'єтнамські млинці - фото крок 4
4. Обсмажте фарш з овочами, періодично помішуючи, до готовності.
в'єтнамські млинці - фото крок 5
5. Фунчозу залийте окропом на 5 хвилин, потім промийте холодною водою і відкиньте на друшляк. Наріжте кухонними ножицями і додайте до фаршу з овочами. Перемішайте. Начинка готова.
в'єтнамські млинці - фото крок 6
6. Налийте в широку тарілку воду і по черзі опускайте в неї рисовий папір, не довше за, ніж на 3 секунди. Як тільки вона стає м'якою, виймаємо і кладемо на дошку або тарілку. По центру розподіляємо трохи начинки, підвертаємо краю і звертаємо рулетик по типу голубців або млинців.
в'єтнамські млинці - фото крок 7
7. Аналогічно звертаємо все рулетики, поки не закінчиться папір і начинка. Обсмажуємо німі на достатній кількості рослинного масла з двох сторін до золотистої скоринки. В'єтнамські млинці готові.
в'єтнамські млинці - фото крок 8
8. Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти