Рецепт В'єтнамські німі фото

В'єтнамські німі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал, Рисовий папір
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

В'єтнамські німі - одне з основних страв в'єтнамської кухні. Це такі фаршировані м'ясом млинці, загорнуті в дуже тонкий папір. Спробував приготувати в'єтнамські німі будинку - вийшло непогано.

В'єтнамські німі, незважаючи на складне і незвичне російському вуху назву, готуються не складніше наших млинців, а то і простіше. Що цікаво, і інгредієнти цієї страви досить прості, доступні і відомі нам, тому якщо ви хочете здивувати гостей своїми знаннями в східній кухні - спробуйте приготувати ці смачні в'єтнамські німі.

  • Свинина - 150 грам
  • Салат-латук - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Локшина фунчоза - 150 грам
  • Перо зеленої цибулі - 2 штуки
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Соєві паростки - 50 грам
  • Перець чилі - 1 штука
  • Соєвий соус - 1/2 чайних ложки
  • Рисовий папір - 12 штук
в'єтнамські німі - фото крок 1
За допомогою блендера подрібнюємо свинину до стану фаршу. Додаємо у фарш ложку соєвого соусу, перемішуємо і залишаємо маринуватися на півгодини. Через півгодини швидко обсмажуємо фарш на сковороді, поки не підрум'яниться.
в'єтнамські німі - фото крок 2
Займаємося іншими інгредієнтами. Тонкою соломкою нарізаємо огірок, перці, Зелена цибуля, салат, відриваємо листя кінзи. Фунчозу заливаємо окропом на 3-4 хвилини, дістаємо з води і дрібно нарізаємо.
в'єтнамські німі - фото крок 3
Кульмінація - загортаємо німі. Лист рисового паперу акуратно змочити водою, покласти на один його кінець фарш і інші інгредієнти, і акуратно загорнути як звичайний млинець.
в'єтнамські німі - фото крок 4
Усе, німі можна подавати на стіл - їх їдять кімнатної температури. Подавати найкраще з соєвим соусом.

Схожі рецепти