В'єтнамські Спінг-роли
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі легкість і простота в азіатській кухні, у вашій кулінарній скарбничці обов'язково повинен бути цей рецепт Я навчу вас готувати в'єтнамські спринг-роли з овочами і креветками.
Сам процес дійсно дуже простий і швидкий. Усе, що вам потрібно - це підготувати овочі і відварити морепродукти. Подавати роли можна відразу ж, доповнивши соусом. Але при бажанні ви можете обсмажити такі спринг-роли у фритюрі до рум'яної скоринки. Що стосується начинки, то тут теж можливі варіанти. Використовуйте ті овочі, які є під рукою. Їх можна не тільки подрібнити локшиною, але і просто нарізати тонкою соломкою.
- Листи рисового паперу - 12 штук
- Креветки - 450 грам (відварені)
- Кабачок - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Солодкий перець - 1 штука
- Сіль, перець, зелень - За смаком (базилік, Зелена цибуля, часник)
1. Креветки відварити в підсоленій воді, очистіть і остудіть. Вимийте і висушіть кабачок. Якщо є ось така техніка, скористайтеся нею, що нарізати кабачок. Якщо ні, наріжте соломкою.
2. Очистіть і наріжте соломкою солодкий перець і моркву. Вимийте і висушіть зелень. Аркуш паперу для спринг-ролів опустіть у воду на кілька секунд і перекладіть на робочий стіл.
3. На лист викладіть кілька креветок, попередньо поперчити їх і додавши спеції за смаком.
4. Зверху покладіть пару листочків базиліка.
5. І викладіть інші овочі.
6. Акуратно загорніть конвертик - і ваші в'єтнамські Спінг-роли готові.
Смачного!
Смачного!