В'єтнамські млинці «додавати»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати в'єтнамські млинчики "нем" в домашніх умовах. Це дуже простий рецепт, і я впевнена, все необхідне ви знайдете в найближчому супермаркеті у відділі з азіатськими продуктами.
Таке блюдо як в'єтнамські млинчики "нем" в домашніх умовах приготувати не так вже й складно. Варто тільки купити рисовий папір і локшину, а все інше, в принципі, можна знайти в будь-якому гастрономі по сусідству. Блюдо можна назвати дуже корисним, адже у в'єтнамській кухні дуже люблять неймовірну кількість масла, в якому все обсмажують, так що і ви при смаженні млинців на масло не скупіться. Млинці повинні бути фактично як ніби у фритюрі.
- Фарш свинячий - 900 грам
- Локшина скляна - 100 грам
- Гриби сушені - 40 грам (приблизно 4 великих гриба)
- Вода - 100 мілілітрів
- Морква - 2 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля зелена - 4 штуки(4 втечі)
- Лук-латук - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Винний оцет - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Рисовий папір - За смаком (спеціальне тонке і біле напівпрозоре тісто. У мене пішло 2 пачки.)
1. Подрібнимо і змішаємо разом зелена цибуля, розмочені і набряклі гриби, фарш, морквину, яйця, локшину, помідори і сіль за смаком. Ретельно перемішати, поки не вийде ось такий дикий на вигляд фарш.
2. Рисовий папір треба намочити. Після цього відрізаємо потрібний нам шматочок. Закручуємо в нього нашу начинку, як в млинець. Ці трубочки складаємо поки в стороні.
3. Обсмажити кожен млинець до рум'яності на сковороді, а потім складаємо їх все один на одного і заливаємо попередньо змішаним соусом з оцту, гірчиці і цукру. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні ще 5 хвилин. Рослинного масла не шкодуйте!
4. От і все! Викладаємо на тарілку і подаємо до столу!