Рецепт В'єтнамські млинці «додавати» фото

В'єтнамські млинці «додавати»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Крупи , Мал , Рисовий папір
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою , Млинці
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати в'єтнамські млинчики"Нем" в домашніх умовах. Це дуже простий рецепт, і я впевнена, все необхідне ви знайдете в найближчому супермаркеті у відділі з азіатськими продуктами.

Опис приготування:

Таке блюдо як в'єтнамські млинчики"Нем" в домашніх умовах приготувати не так вже й складно. Варто тільки купити рисовий папір і локшину, а все інше, в принципі, можна знайти в будь-якому гастрономі по сусідству. Блюдо можна назвати дуже корисним, адже у в'єтнамській кухні дуже люблять неймовірну кількість масла, в якому все обсмажують, так що і ви при смаженні млинців на масло не скупіться. Млинці повинні бути фактично як ніби у фритюрі.

  • Фарш свинячий - 900 грам
  • Локшина скляна - 100 грам
  • Гриби сушені - 40 грам (приблизно 4 великих гриба)
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Морква - 2 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Цибуля зелена - 4 штуки(4 втечі)
  • Лук-латук - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Винний оцет - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Рисовий папір - За смаком (спеціальне тонке і біле напівпрозоре тісто. У мене пішло 2 пачки.)
в'єтнамські млинці
1. Подрібнимо і змішаємо разом зелена цибуля, розмочені і набряклі гриби, фарш, морквину, яйця, локшину, помідори і сіль за смаком. Ретельно перемішати, поки не вийде ось такий дикий на вигляд фарш.
в'єтнамські млинці
2. Рисовий папір треба намочити. Після цього відрізаємо потрібний нам шматочок. Закручуємо в нього нашу начинку, як в млинець. Ці трубочки складаємо поки в стороні.
в'єтнамські млинці
3. Обсмажити кожен млинець до рум'яності на сковороді, а потім складаємо їх все один на одного і заливаємо попередньо змішаним соусом з оцту, гірчиці і цукру. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні ще 5 хвилин. Рослинного масла не шкодуйте!
в'єтнамські млинці
4. От і все! Викладаємо на тарілку і подаємо до столу!

Схожі рецепти