Рецепт Суп «Фо бо» фото

Суп «Фо бо»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , В'єтнамська кухня
М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід
Супи

Суп "фо бо" родом з В'єтнаму. Там його дуже люблять і шанують. Особливістю цього першого блюда можна назвати велику кількість спецій, а також шматочки яловичини, яку додають в сирому вигляді.

Приготуйте в'єтнамський суп у цій оригінальному рецептом, ви зможете здивувати всіх своїх гостей. Звичайно, блюдо досить специфічне. Його явно не слід давати маленьким дітям, а також людям, які мають проблеми зі шлунком. Суп досить пряний і гострий. Щоб дізнатися, як приготувати суп "фо бо", прочитайте цей рецепт.

  • Яловичина - 100 грам (м'якоть)
  • Цибуля зелена - 10 грам
  • Петрушка свіжа - 10 грам
  • Сік лимонний - 10 мілілітрів
  • Локшина рисова - 100 грам(funčoza)
  • Перець гострий - 1 штука
  • Соєві паростки - 50 грам
  • Соус соєвий - 10 мілілітрів
  • Вода - 2 L
  • Яловичина - 300 грам (на кісточці)
  • Кориця паличками - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - 10 грам
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Імбир свіжий - 20 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Цукор - 5 грам
  • Часник - 5 зубчиків
суп
Яловичину на кістки промийте під проточною водою, обсушити і наріжте на шматки. Покладіть в каструлю і залийте водою. Доведіть її до кипіння і злийте.
суп
Знову залийте м'ясо водою, доведіть її до кипіння. Очистіть цибулю і покладіть його в бульйон цілком. Додайте лавровий лист. Варіть бульйон на повільному вогні півтори години.
суп
За десять хвилин до готовності покладете в бульйон корицю, сіль, гвоздику, імбир, цукор і очищені зубчики часнику. Готовий бульйон процідити.
суп
В окремій каструлі закип'ятіть воду. Викладіть в окріп рисову локшину, варіть її пару хвилин, щоб вона залишилася трохи вогкуватої. Тоді локшина дійде в бульйоні до готовності.
суп
Викладіть рисову локшину в піалку. М'якоть яловичини наріжте на дуже тонкі шматочки і додайте до рисової локшини.
суп
Вимийте петрушку, зелена цибуля і гострий перець. Наріжте зелень якомога дрібніше, а перець - на тонкі кружальця.
суп
Влийте в піалку з м'ясом і локшиною гарячий суп. Дайте йому злегка охолонути, присипте зверху зеленою цибулею з петрушкою і покладіть гострий перець.

Схожі рецепти