Афганський томатний суп
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування афганського томатного супу Ауш Гошті. Ця страва афганської кухні допоможе вам урізноманітнити ваше меню.
Цей апетитний супчик сподобається всій родині. Обсмажте в каструлі цибулю з куркумою до золотистого кольору, потім додайте томатне пюре і тушкуйте 10 хвилин. Влетівши гарячу воду, киньте спагетті і кінзу і варіть 20 хвилин. В кінці приготування додайте консервований горох і доведіть до кипіння. Потім відставте з вогню і подавайте на стіл. У тарілку з супом можна покласти ложку сметани. Смачного!
- Помідори - 400 грам
- Спагеті - 200 грам
- Консервований нут - 400 грам
- Пучок кінзи - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Куркума - 0, 5 чайних ложки
- Масло рослинне - 0, 25 склянки
- Сіль - За смаком
Розігрійте в каструлі масло і киньте в нього подрібнену цибулю і куркуму і обсмажте до золотистого кольору.
Помідори подрібніть в блендері і влийте до цибулі. Гасіть протягом 10 хвилин.
Потім додайте гарячу воду, посоліть і киньте спагетті.
А також подрібнену кінзу. Варіть протягом 20 хвилин.
В кінці приготування додайте консервований горох і доведіть до кипіння. Потім відставте з вогню і подавайте на стіл. У тарілку з супом можна покласти ложку сметани.