Голландський томатний суп
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування голландського томатного супу. Любителі кислого і гострого оцінять пікантний смак цього супу.
У приготуванні даного супу використовується багато спецій, які надають йому пікантність і незвичайний смак. З м'яса найкраще використовувати телячий фарш.
- Бульйон - 3 L
- Паста томатна - 100 грам
- Морква - 2 штуки
- Телячий фарш - 300 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Цибуля - 2 штуки
- Вермішель - 150 грам
- Помідор - 3 штуки
- Спеції - - За смаком
1. В першу чергу треба взяти трилітрову каструлю, налити в неї води і поставити на плиту. Поки закипить вода, очистимо цибулю і разрежем його навпіл. Коли вода закипить, ложем в каструлю розрізаний цибулю. Додамо бульйону і хвилин двадцять варимо цибулю.
2. Поки вариться бульйон, займемося приготуванням фрикадельок. Необхідно приготувати фарш і потім сформувати з нього невеликого розміру фрикадельки.
3. Тепер шумівкою з каструлі виймаємо цибулини і запускаємо туди м'ясні фрикадельки. Кільцями нарізаємо морквину, якщо морква велика, то колечка ріжемо навпіл. Все всипаємо до фрикадельок.
4. Приготуємо помідори. Нарізаємо їх часточками, а потім і ще навпіл. Всі засипаємо в суп. Все добре перемішуємо. Додати трохи томатної пасти.
5. Тепер сюди запускаємо вермішель. Варити суп до повної готовності.
6. У самому кінці приготування додати лаврового листа і спецій. Сюди можна кинути і гвоздику. Що додасть нашому супу приємного аромату. Суп готовий. Зняти його з плити і подавати. Спочатку в тарілку влити вершки, а потім вливати суп.