Голландський рулет
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную пікантний хрусткий рулет з листкового тіста з сирно-м'ясною начинкою. Просте приготування з доступних продуктів. Дивіться, як приготувати смачний голландський рулет, швидко і просто!
Випічка з листкового тіста завжди смачна і швидко готується. У цьому рулеті з начинкою можна експериментувати. Можна покласти ковбасу, шинку або навіть сосиски. Відмінно підійдуть сюди і гриби. Загалом, простір для творчості. Тільки мариновані огірочки і гірчиця - обов'язковий інгредієнт, вони надають рулету пікантність. Мінімум зусиль і часу, а в результаті - приголомшливий рулет з хрустким тестом і ніжною ароматною начинкою.
- Тісто листкове - 500 грам
- Ковбаса - 100 грам (шинка, сосиски)
- Помідор - 1 штука
- Огірки мариновані - 2 штуки
- Сир - 100 грам
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
Тісто розкачати і змастіть гірчицею.
Все для начинки наріжте кубиками.
Викладіть начинку смугою посередині тесту: спочатку - тёрий сир, потім - все інше. І знову сир.
Посипте перцем і зовсім небагато травами. Поверніть в рулет, змастіть яйцем, посипте спеціями.
Випікайте а розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Смачного!