Рецепт Голландський рулет фото

Голландський рулет
(покроковий рецепт з фото)

Голландська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Листкове тісто, Ковбаса
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Гарячі страви, Рулети

Пропоную пікантний хрусткий рулет з листкового тіста з сирно-м'ясною начинкою. Просте приготування з доступних продуктів. Дивіться, як приготувати смачний голландський рулет, швидко і просто!

Випічка з листкового тіста завжди смачна і швидко готується. У цьому рулеті з начинкою можна експериментувати. Можна покласти ковбасу, шинку або навіть сосиски. Відмінно підійдуть сюди і гриби. Загалом, простір для творчості. Тільки мариновані огірочки і гірчиця - обов'язковий інгредієнт, вони надають рулету пікантність. Мінімум зусиль і часу, а в результаті - приголомшливий рулет з хрустким тестом і ніжною ароматною начинкою.

  • Тісто листкове - 500 грам
  • Ковбаса - 100 грам (шинка, сосиски)
  • Помідор - 1 штука
  • Огірки мариновані - 2 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
голландський рулет - фото крок 1
Тісто розкачати і змастіть гірчицею.
голландський рулет - фото крок 2
Все для начинки наріжте кубиками.
голландський рулет - фото крок 3
Викладіть начинку смугою посередині тесту: спочатку - тёрий сир, потім - все інше. І знову сир.
голландський рулет - фото крок 4
Посипте перцем і зовсім небагато травами. Поверніть в рулет, змастіть яйцем, посипте спеціями.
голландський рулет - фото крок 5
Випікайте а розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти