Рецепт Рулет голландський фото

Рулет голландський
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На природу , На сніданок
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не знаю точно, звідки це блюдо отримало свою назву, однак рецепт приготування рулету голландського досить простий і вельми цікавий. Виходить ситна, апетитна і пікантна закуска.

Опис приготування:

Цей простий рецепт рулету голландського хороший тим, що його можна приготувати на швидку руку, маючи в холодильнику всі необхідні інгредієнти. Така закуска стане відмінним варіантом не тільки для сніданку, але і для пікніка на природі, наприклад.

  • Листкове тісто - 1 кілограм
  • Шинка - 400 грам
  • Сир - 400 грам
  • Гірчичний - 1-3 Ст. Ложок
  • Огірок маринований - 1-2 штук
  • Жовток - 1 штука
  • Свіжа зелень - 1 щіпка
рулет голландський - фото крок 1
1. Приблизно за годину до початку приготування рулету необхідно дістати і залишити розморожувати тісто. Якщо потрібно зробити закуску терміново, можна скористатися мікрохвильовкою і режимом"Розморожування" . Всі інші інгредієнти необхідно нарізати невеликими кубиками, а вимиту зелень просушити і подрібнити.
рулет голландський - фото крок 2
2. За розміром дека необхідно розкачати тісто. Змастити його гірчицею. При бажанні в рецепт приготування рулету голландського гірчицю можна використовувати в мінімальних кількостях, але додати її обов'язково потрібно.
рулет голландський - фото крок 3
3. Сир можна натерти на тертці або нарізати кубиками. Викласти тонким шаром сир, а зверху - шинку.
рулет голландський - фото крок 4
4. Потім огірочок і свіжу зелень. Начинки можна покласти побільше, однак чим товще рулет, тим довше він буде випікатися. Краще розділити і зробити кілька невеликих порцій.
рулет голландський - фото крок 5
5. Щільно загорнути рулет, щоб тісто як слід прилягало до начинки.
рулет голландський - фото крок 6
6. Заклеїти краю, щоб начинка не випадала. Викласти на деко, застелене пергаментом для випічки.
рулет голландський - фото крок 7
7. Збити виделкою жовток і обмазати їм верх і боки. Надіслати випікатися рулет голландський в домашніх умовах мінімум на 40 хвилин. Коли він готовий, дістати його з духовки і залишити приблизно на 15-20 хвилин, щоб рулет охолонув. Потім можна розрізати невеликими шматочками і подавати до столу.

Схожі рецепти