Густий італійський томатний суп з макаронами і фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Густий італійський суп з макаронами і фаршем - дуже ситний гарячий італійський суп, який особливо хороший в холодну пору року. Інгредієнти і рецептура прості, тому - немає причин не приготувати!
Холодна пора року закликає всі частіше готувати гарячі супи. Густий італійський суп з макаронами - це чисто зиязикай суп, оскільки овочі тут використовуються переважно консервовані, свіжих інгредієнтів - всього нічого, та й усі вони - повністю доступні. Виходить дуже смачний суп з відчутним італійським смаковим відтінком.
- Фарш яловичий - 450 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Селера (стебло) - 1 штука
- Квасоля біла консервована - 450 грам
- Квасоля чорна консервована - 450 грам
- Томатна паста - 1 кілограм
- Помідори у власному соку - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Червоний перець - 12 чайних ложок
- Спеції італійські - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний перець мелений - 1/2 чайних ложки
- Базилік свіжий - - За смаком
- Пармезан - - За смаком
У великій каструлі обсмажуємо яловичий фарш.
Коли фарш злегка підрум'яниться і стане випускати жир, додаємо в каструлю дрібно нарізану цибулю.
Ще через хвилину додаємо дрібно нарізаний стебло селери.
Відразу слідом за цим додаємо нарізану соломкою моркву.
Перемішуємо і обсмажуємо до м'якості цибулі.
Потім додаємо в каструлю консервовану квасолю (без рідини).
Відразу слідом за цим додаємо в каструлю томатну пасту і помідори у власному соку. При бажанні, можна додати трошки томатного соку. Туди ж додаємо подрібнений часник.
Додаємо спеції.
Перемішуємо.
Заливаємо бульйон.
Накриваємо кришкою і варимо при повільному кипінні близько 45-50 хвилин.
Макарони, тим часом, окремо відварити до повної готовності.
Готові макарони відкидаємо на друшляк, промиваємо і відставляємо до готовності супу.
Готовий суп знімаємо з вогню. У порційну тарілку кладемо трохи готових макаронів.
Заливаємо макарони гарячим супом і негайно подаємо.
Смачного!