Італійський суп з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп з макаронами дійсно має неповторний смак італійської кухні завдяки шпинату і неперевершеному пармезаном. Використання яєць робить його дуже ніжним і креязикам. Починаємо готувати!
Італійський суп з макаронами в цьому варіанті виходить дуже ніжним по консистенції і дуже смачним. Готувати італійський суп з макаронами дуже просто і швидко, а результат перевершує всі очікування. Це повноцінне, смачне і ситне гаряча страва, яке з задоволенням будуть їсти все в вашій родині. Смачного!
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Шпинат - 450 грам
- Курячий бульйон - 8 склянок
- Яйце - 3 штуки
- Пармезан - 1-2 Ст. Ложок
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Перець червоний мелений - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Макарони - 1 Склянка
- Лимонний сік - 1 штука
Чистимо і моєму цибулю і часник. Sinkule. В оливковій олії підсмажуємо цибулю близько 5 хвилин, потім додаємо часник і червоний мелений перець і тушкуємо ще 2 хвилини.
Додаємо в каструлю шпинат (можна взяти заморожений), макарони і заливаємо курячим бульйоном. Солимо і перчимо до смаку і доводимо до кипіння. Потім накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо близько 15 хвилин, щоб макарони стали м'якими.
В окремій мисці збиваємо яйця і лимонний сік. Додаємо туди трохи гарячого супу, продовжуючи збивати і нагрівати.
Потім додаємо збиті яйця в суп і помішувати його близько хвилини поки не загусне. Суп подаємо гарячим, посипавши тертим пармезаном. Смачного!