Картопляний суп з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Як зварити картопляний суп з макаронами знають майже все. Легкий, ситний, смачний і простий - суп, який не набридає ніколи!
Навіть такий популярний суп можна приготувати в різних варіаціях. Можна приготувати суп на воді або бульйоні, з овочевою сумішшю або ковбасними виробами, з засмажкою або без, з томатною пастою або грибами - варіантів дуже багато! Я пропоную приготувати суп на курячому бульйоні, без засмажкою, з макаронами і картоплею. Такий легкий суп можна подати навіть на дитячий стіл. Пробуйте!
- Картопля - 4-5 штук
- Бульйон - 2 L (або вода)
- Макарони - 100 грам (будь-які)
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Налийте в каструлю воду або будь-який м'ясний бульйон. Додайте сіль, спеції, лавровий лист і одну цілу очищену цибулину. Доведіть до кипіння.
Після закипання додайте нарізану кубиками картоплю. Варіть до готовності.
Потім цибулину вийміть, далі вона нам не знадобиться, так само приберіть лавровий лист і додайте макарони. Відразу перемішайте їх, щоб вони не прилипли до дна і варіть макарони до напівготовності.
Зовні макарони размягчатся, а всередині залишаться трохи плотноватие - ось на цій стадії додайте подрібнену свіжу зелень. Суп вимкніть і дайте йому настоятися під кришкою 10-15 хвилин.
Готовий картопляний суп розлийте по тарілках і подавайте до столу. Смачного!